algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

MÉS diu que Palma és molt més que sol i platja

9468

Antoni Noguera, candidat de MÉS per Palma a la batlia, i Margalida Capellà, candidata número dos al Parlament de les Illes Balears han presentat les propostes.

MÉS per Palma

MÉS assegura que Palma és molt més que sol i platja. Antoni Noguera, candidat de MÉS per Palma a la batlia, i Margalida Capellà, candidata número dos al Parlament de les Illes Balears han presentat les propostes perquè «el mateix encant, estil i qualitat de vida de Palma sigui un motiu en si mateix per visitar-la».

«Palma té un triple desequilibri», ha explicat Noguera. «En primer lloc, una elevada congestió turística a determinades zones com la Platja de Palma, els entorns de la Catedral o àrees del Passeig Marítim. Això genera efectes negatius». D'altra banda, una estacionalitat per mor de la qual la majoria dels visitants arriben concentrats en unes poques setmanes a l’estiu, «mentre tenim deu mesos de bon clima». I en tercer lloc, Noguera ha destacat que el producte ofert és bàsicament, sol, platja i discoteca.

«Palma ofereix meravelles gòtiques, edificis modernistes, un Museu Miró i un nucli urbà abastable a peu i en bicicleta. I tot això, en un entorn segur, sense barreres lingüístiques i amb tendes que ofereixen moda dissenyada aquí». El candidat de MÉS per Palma ha afirmat que «el turisme no té perquè ser ni de poals de sangria ni de super luxe. Palma ha de ser una destinació turística democràtica, sostenible, de qualitat i per tot l’any. Els seus habitants ho agrairem. I els 40.000 aturats que hi ha a la nostra ciutat, també».

Per tot això, MÉS per Palma ha proposat un canvi de filosofia i de mentalitat, articular l’oferta turística, la Promoció de Palma directament en origen i en fires turístiques especialitzades. També han proposat descentralitzar el turisme, la celebració del Palma Convention Bureau i la cogestió de l'aeroport de Ciutat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris