algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

El Banc de Sang habilita un nou punt de donació al centre de Palma

9467

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears ha habilitat un nou punt d'extracció.

Donació de Sang

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears ha habilitat un nou punt d'extracció per a la població que estigui interessada a donar sang al centre de Palma i que durant el mes d'abril podrà fer-ho a la seu de la Conselleria de Salut, a la Plaça d'Espanya.

En concret les donacions es podran realitzar a la sala de premsa de la Conselleria, els dies 7, 13, 20 i 27 d'abril de 10 a 15.00 hores. Aquest nou punt de donació substitueix a les campanyes amb l'autobús que sol estacionar-se en Porta Pintada-Plaça d'Espanya, ja que estarà en el taller per a la seva reparació.

Palma compta, a més, amb un punt fix de donació de sang, la seu del Banc de Sang al carrer Rosselló i Caçador, número 20, que obre de dilluns a divendres de 08.00 a 20.30 hores i els dissabtes de 9 a 13.30 hores.

El pàrquing i l'ORA són gratuïts per a les persones que acudeixen a donar sang. Al Banc de sang es pot donar sang i afèresis. El Banc de Sang ha alertat que la Pasqua és una de les èpoques de l'any en les quals disminueixen les donacions mentre les necessitats dels pacients de les illes es mantenen o s'incrementen a causa de l'augment de població.

Per això, per atendre correctament als hospitals durant les vacances de Setmana Santa i els dies posteriors, la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears prega a la població que s'apropi a donar sang, especialment les persones amb els grups A negatiu i O negatiu. La sang no es pot fabricar i només pot obtenir-se altres persones, mitjançant donacions. Qualsevol persona sana, d'entre 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang, ha recordat la fundació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris