lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Sant Kanut es cancel·la a l'espera d'una alternativa al Parc de sa Riera

Imatge de Sant Kanut.

Y. ALVAREZ

La història torna a repetir-se. Sant Kanut, la festa alternativa que s'organitza des de 1994 a la Revetla de Sant Sebastià, es cancel·la. Ho va confirmar ahir el portaveu de l'esdeveniment, Kasio, després de reunir-se amb tècnics de l'Ajuntament de Palma. L'organització havia proposat a Cort el trasllat del festival al Parc de sa Riera, però «la falta d'un pla d'evacuació que nosaltres no podem assumir» paralitza de nou l'esdeveniment.

Vint-i-quatre hores li ha demanat la institució municipal al col·lectiu Sant Kanut per estudiar què es pot fer respecte a aquest document tècnic que els exigeix i que ha d'incloure «plànols del recinte i una memòria que ha de versar com a mínim sobre higiene, sanitat pública, evacuació , seguretat, prevenció d'incendis i altres risc, a més de protecció a la infància, del territori, ... », segons informen els afectats. Després de valorar tota les exigències, creuen que «la majoria de la documentació l'hauria de tenir ja l'Ajuntament al tractar-se d'un recinte que va ser construït per a albergar activitats públiques, concerts».

Després de la reunió d'ahir, l'organització estudia dues opcions: «Que això ho assumeixi l'Ajuntament de Palma o que ens diguin on podem fer el festival», assenyala Kasio, que recorda: «Vam proposar al Parc de sa Riera perquè l'any passat ens van dir que era un possible espai en el qual fer-ho. Però estem oberts a que sigui en altres lloc».

A quatre dies de la Revetla tot està en l'aire, tal com succeïa en la passada edició. Llavors Cort va exigir una sèrie de mesures de seguretat per al trasllat de l'esdeveniment del Parc de la Mar des de Ses Voltes. La pressió social va evitar finalment que la disset edició se suspengués i l'Ajuntament de Palma, que va reconèixer que va advertir amb molt poc marge de temps, va assumir els costos de manera puntual.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris