algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Denúncia a un local de Gomila per promocionar-se amb publicitat sexista

El local organitzà un concurs dels 'shorts' més curts i un altre de 'perreo'

6348

Cartell promocional denunciat pels socialistes.

PSIB

El PSIB-PSOE ha denunciat aquest dilluns la «inadmissible utilització de publicitat sexista» a cartells publicitaris d'un local de Gomila, que s'ha promocionat aquest cap de setmana amb un concurs dels shorts més curts i de perreo.

Segons han informat en un comunicat, els socialistes han posat aquest dilluns els fets en coneixement de l'Institut Balear de la Dona per les responsabilitats que puguin derivar-se, ja que, segons ha recordat la secretària d'Igualtat dels Socialistes de Palma, María Jesús Gil, «la vigent Llei contra la violència de gènere considera il·lícita tot tipus de publicitat que utilitzi la imatge de la dona amb caràcter vexatori o discriminatori».

La secretària general dels Socialistes de Palma i portaveu a l'Ajuntament de Palma, Aina Calvo, en l'escrit remès a l'Institut de la Dona considera que «la proliferació de campanyes vexatòries o discriminatòries com aquesta és una mostra més de la relaxació en la defensa de la Igualtat i que requereix reforçar l'actuació institucional de condemna davant aquestes actuacions així com les mesures de conscienciació i sensibilització social per posar-hi fre».

Els socialistes rebutgen l'efecte «contagi» que té l'ús d'aquest tipus de reclams publicitaris que denigren la imatge de la dona i que han proliferat de forma periòdica a les zones turístiques i d'oci.

Segons creuen, la falta de contundència institucional dóna ales a la proliferació d'activitats que s'estan estenent a les zones d'oci i turístiques i que resulten denigrants per a les dones i que perjudiquen la imatge de la ciutat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris