bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

L'expresident Soler es posiciona pel batle Isern

Soelr aquesta setmana sortint de l'Ajuntament d'Inca després d'entregar la seva renúncia del PP.

M.NADAL

L'expresident del Govern balears, Cristòfol Soler, s'ha posicionat pel batle de Palma, Mateu Isern, mostrant-li el seu suport després que José Ramón Bauzá hagi fet públic que no vol que Isern repeteixi candidatura.

Mateu perdona'ls no saben el que fan. Tanmateix faran l'impossible per llevar-te d enmig fins al punt d'autoimmolar-se. Estan disposats a perdre bous i esquelles per aconseguir que no tornis a la batlia. "Joder que tropa" [Sic], ha escrit Soler al seu Facebook.

La frase, “Joder, qué tropa” és una referència directa a les paraules del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que pronuncià al conèixer el contingut de la biografia d'Esperanza Aguirre.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per de este ni hablar, fa mes de 6 anys

Quisiera saber cuánto se ha metido este elemento en la butxaca desde que perteneció al Partido Popular. El P.P., puede ser todo lo que querias, y probablemente más, pero este inquero es el menos indicado para hablar. La misma tropa con la misma munición.

Valoració:-2menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 6 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (6-9-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:1menosmas
Per pepota, fa mes de 6 anys

Pepet.- Ojalá todos los que votamos PP nos hubiéramos metido en la butxaca lo que se ha metido aquest bergant, precisamente por haber vivido en la estela de dicho partido durante muchos años. Por lo tanto, de coherencia, res de res. Emplea es capet i no diguis desbarats.

Valoració:-2menosmas
Per què pinta, fa mes de 6 anys

Amb aquests "amics" no son necessaris enemics per a res. ¿I a Palma què pinta aquest element?

Valoració:-3menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 6 anys

En Romanones, no era aquell que anava coix?
"Al Conde de Romanones
lo vió andar una gitana
y le dijo: sr. Conde
quien mal anda, mal acaba."

Valoració:3menosmas
Per Cucala, fa mes de 6 anys

Això de: "¡Que tropa!" ja ho va dir Romanones.

Valoració:4menosmas
Per pepet, fa mes de 6 anys

Si els altres peperos que tenen un mínim de criteri propi féssin el mateix que en Soler.
Donarien una lliçó de inteligència.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris