nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

Isern no se sent desautoritzat per les paraules de Bauzá

Alejandro Sepúlveda.

Mateo Isern ha manifestat avui davant els mitjans de comunicació que no se sent desautoritzat ni pel Partit Popular ni per José Ramón Bauzá, després de les declaracions que va realitzar ahir el president del Govern en les quals va anunciar que no proposarà l'actual batle de Palma com a candidat a Cort, deixant aquesta decisió en mans de la Junta Local.

En aquest sentit, Isern ha assegurat sentir-se recolzat tant per la junta territorial com pels simpatitzants del PP.

A la pregunta de si es presentarà a les primàries en cas que el seu partit les convoqui ha contestat que ja es veurà, però en qualsevol cas ha afirmat que si l'altre candidat fos millor que ell li donaria suport.

Isern entén que Bauzá està del seu costat, atès que ahir el president va dir que la gestió de l'Ajuntament de Palma ha estat extraordinària.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vate, fa mes de 6 anys

Los Pujol robando y los fascista pancatalanistas con el mazo dando.

Valoració:-3menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 6 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (4-9-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:7menosmas
Per mallorquí, fa mes de 6 anys

SOB, quin fatxot catalanot que estàs fet.

El que has de fer es votar als teus i tornar a perdre i a sofrir, com sempre.

Valoració:-23menosmas
Per Salvador, fa mes de 6 anys

Les guste o no, el español (o castellano) es también la lengua de las Baleares.

Valoració:0menosmas
Per Por, fa mes de 6 anys

En el PP es rapinyen per una cadira, però pocs dels humiliats tenen prou dignitat per deixar el partit.

Valoració:20menosmas
Per Sob, fa mes de 6 anys

Pere, gràcies pel consell (un poc ingenu, però). En efecte, no el votaré i esper que tots els qui tenguin un dos dits de front tampoc no ho facin. Per cert, Isern es va atrevir a fer el discurs de la Festa de l'Estendard en espanyol, quan ni els franquistes s'havien atrevit a un anacronisme tan escandalós.

Valoració:24menosmas
Per Pere, fa mes de 6 anys

Sob, si no t'agrada Isern, ho tens molt fàcil. No li votis a les properes elecciones.

Valoració:-16menosmas
Per Sob, fa mes de 6 anys

Isern és el responsable que els premis Ciutat de Palma s'hagin degradat fins a extrems insòlits amb la imposició del bilingüisme i de jurats castellans per als premis en català. Amb ell, l'ús del català ha reculat dins l'Ajuntament. Amb ell, no ho oblidem, s'ha adoptat com a oficial el postís Palma de Mallorca, que no usava ni Camilo José Cela. No ens mereixem un batle com Isern ni una candidata que ni tan sols xerra en mallorquí. Fora el PP de Bárcenas del govern de les institucions!

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris