algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Hotelers, comerciants i empresaris de la Platja de Palma, satisfets amb l'ordenança cívica

La valoració de l'ordenança per part de les diverses entitats empresarials de la zona és en general bona.

Click

Segueixen les reaccions a la implantació de l'ordenança cívica de Cort a la Platja de Palma pel que fa a la lluita contra la delinqüència i els comportaments indesitjables. Aquest pic es tracta del sector empresarial més present a la zona, l'hoteler, el comerciant i el de discoteques i similars, que en general mostren satisfacció pel nou context.

D'aquesta forma, les associacions hoteleres de Palma i la Platja de Palma, integrades en la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM), fan una valoració positiva de la progressiva implantació de l'ordenança de convivència, de la qual en defensen tant el contingut com la filosofia.

Apunten que la llei d'àmbit municipal estableix unes "normes de convivència pròpies de països econòmicament avançats", i donada la importància de la seguretat i la imatge com a factor diferencial de Palma com a destinacions turística. Així mateix, consideren que l'ordenança "preserva les llibertats individuals".

'Històrica reivindicació'
Pel seu cantó, l'Associació d'Empresaris d'Activitats Turístiques de la Platja de Palma, l'Associació de Comerciants Turístics i l'Associació Empresarial de Sales de Festa, Discoteques i Similars de Balears emeteren un comunicat per fer pública també la seva valoració positiva de l'aplicació de l'ordenança.

"Les històriques reivindicacions del sector empresarial respecte a la millora dels entorns d'aquesta important zona turística i la pressió sobre les activitats il·legals cada vegada més presents a la Platja de Palma estan obtenint resultats positius amb l'aplicació d'aquesta norma", assenyalen les esmentades associacions.

"La presència policial i la voluntat política per eradicar el 'trile', la venda ambulant, la prostitució de carrer i molts altres comportaments delictius i alegals ha començat a fer un camí de no retorn", encara que reconeixen que els seus efectes es recolliran "a mitjà i llarg termini".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris