algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Cort ja ha sancionat més de 400 infraccions a la Platja de Palma

5726

Cort realitza una mitjana de dues actuacions diàries a la Platja de Palma per activitats prohibides per l'Ordenança Cívica.

J.T.

Cort realitza una mitjana de dues actuacions diàries a la Platja de Palma per activitats prohibides per l'Ordenança Cívica. La nova normativa, que entrà en vigor el 15 de juny, s'aplica per ara a les zones turístiques i es començarà a implementar a les barriades a partir de setembre.

Álvaro Gijón, tinent de batle de turisme i coordinació, explicà divendres que, fins a la data, s'han sancionat més de 400 infraccions. En concret, s'han aixecat 40 actes relacionades amb els trilers, 7 per orinar en la via pública, 85 per tinença de begudes alcohòliques, 215 per tinença d'aliments en zones no permeses, 165 a massatgistes, 9 per utilitzar equips de so amb excessiu soroll i 25 per utilitzar recipients en zones prohibides.

El regidor també explicà que, durant aquest temps, també s'han decomissat 6.858 ulleres, 223 rellotges, 625 barrets, 1.356 braçalets, 280 anells, 1.945 begudes, així com bosses, paraigües, perruques i collars. Pel que fa a les sancions, el regidor destacà que més del 70% de les multes imposades als turistes ja s'han cobrat. En total, s'han cobrat 4.749 euros per sancions.

El regidor, finalment, assegurà que la normativa d'aplicació de l'ordenança a les barriades, que s'iniciarà a partir de setembre, inclourà l'actuació sobre infraccions concretes com la presència d'excrements o l'ús inadequat de bicicletes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris