bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

El PSM alerta de la necessitat de protegir Can Tàpera

Imatge d'arxiu de l'entorn de les urbanitzacions.

PERE BOTA

MÉS per Palma considera que mantenir el projecte d’urbanització a la zona de Can Tàpera i permetre la construcció de 207 habitatges nous a la zona significa que el PP segueix apostant per un model de creixement urbanístic il·limitat que ha s’ha demostrat destructor i obsolet.

“Pareix que el PP no ha entès res de quines han estat les causes de la crisi i de les pèssimes conseqüències de destruir sense límits el territori i el patrimoni natural del municipi de Palma i de tota l’illa”, afirma Verger.

“L’única opció viable i responsable és desclassificar aquests terrenys, és a dir, que deixin de ser sòl urbanitzable i passin a ser considerats com a sòl rústic protegit dins el PGOU de Palma”. Antoni Verger assegura que és l’única opció per evitar l’absurd que suposa destruir una part del bosc de Can Tàpera per construir més habitatges. A més, desclassificant no es generarien indemnitzacions en favor del titular dels terrenys perquè no existeixen drets urbanístics consolidats.

El portaveu de MÉS per Palma considera absurda la modificació del Pla General a Can Tàpera que promou el PP perquè és insostenible mediambientalment, perquè es promou en una zona ja densament urbanitzada, perquè el PP oblida que ja hi ha molts habitatges buits a Palma i no fa res per treure’ls al mercat de lloguer, i perquè moltes promocions urbanístiques fetes amb la bombolla immobiliària dels darrers anys encara estan amb habitatges sense vendre.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Espe Cul, fa mes de 7 anys

I perque voler fer tantes vivendes si la gent no las pot pagar, cobrant aquests sous de misèria que ens imposen Rajoy i la CEOE?.

Valoració:2menosmas
Per Margalida, fa mes de 7 anys

Idò haguessiu preservat la zona quan governaveu, igual que les curses de braus, que mai les heu llevades.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris