cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

Els ecosobiranistes creuen que l'única opció per no perdre més doblers és desmuntar el Palau de Congressos

Segons MÉS, l'equip de Govern a Cort ha quedat sense opcions i ningú no es vol fer càrrec de la infraestructura.

M.À.C.

La coalició econacionalista MÉS per Palma considera que el projecte del Palau de Congressos ja no té més corda per a seguir-se prolongant en el temps, i més amb el seu estat actual.

Segons el representant de la coalició a Cort, Antoni Verger, aquest equipament inacabat de Ciutat "ja ha esgotat el pla A, B i el C; o el que és el mateix: fins a tres concursos de gestió deserts, ja que cap empresa turística se'n vol fer càrrec de la seva gestió.

Per aquest motiu, els ecosobiranistes palmesans afirmen que just queda optar pel pla D, el qual consistiria a "desmuntar" l'estructura aixecada fins al moment i d'aquesta forma aprofitar els materials que poguessin ser reutilitzats, donant-los un nou ús més profitós.


Sense rumb
Verger troba que els populars palmesans "actuen a cegues, a la desesperada i sense rumb", tal i com ha quedat demostrat en les declaracions del regidor de Turisme Álvaro Gijón, qui afirmà que "hi ha un pla B" pel que fa al procés de concessió de l'hotel i el palau, però tanmateix es negà a donar-ne més detalls als periodistes.

D'aquesta forma, la coalició rebutja el què segons ells és la darrera operació de maquillatge del PP, que pretén vendre l'hotel per un preu inferior al cost de construcció i al valor del solar. "És una operació de maquillatge que tan sols servirà per ajornar el problema real, i és que tindrem una infraestructura deficitària sí o sí", afegeix Verger.

Per aquest motiu, MÉS per Palma defensa la seva aposta pel desmuntatge del Palau, i el reciclatge i venda del material aprofitable, perquè per ara aquesta és l'única alternativa que implicaria deixar de gastar doblers públics "en un monstre que engoleix prop de 470.000 euros públics cada mes", afirmaren.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MARBOSCH, fa mes de 7 anys

Jo obligaria a demuntar-lo a TOTS els polítics que en els diferents organismes hi votaren favorablement perquè, ara, passarà com els adosats de Ses Covetes, que foren esbucats amb doblers destinats a vivenda social i després d'haver gastat una millonada en recursos per part de l'ajuntament de Campos.
Una segona opció seria destinar-ho a presó per a polítics: un a cada casella exterior (segur que encara ens en farien falta) i veure'ls des de fora per a escarni públic.

Valoració:3menosmas
Per mesmerda, fa mes de 7 anys

Esta clar que si no es te ben fermada la financiacio millor no comenca un obra , pero una vegada comencada s, ha d,acabar ,aquest de mes que es pensen que amb de titrar 20-30 milions deuros al water con si fos merda , no mirin cerquin nou financament , demanim , exigeixin que es cabin les obres , pero per favor no siguin un mierdosos i tirin els doblers de tots al contribients al water . Salutacions i mes decencia

Valoració:0menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 7 anys

Això ve de enrera, de fa mes de 12 anys.
Per l'any 2000, el qui escriu proposà
que se esbucàs GESA, ses Troneres, se fes net
de edificis el Portitxol, el Molinar des de la carretera
fins a la mar, net de edificis, fins arribar a l'Arenal
net de edificis i carrers i carreteres.
Resumint del carrer Joan Maragall (carretera del
Arenal) fins a la mar, sense habitatges ni edificis.
Tanmateix hauran de fer lo que dic jo,
sigui ara, o dins de 15 anys més.
El turisme ês una fruita madura que només
se ha de esperar que caigui del arbre o
se podreixi a poc a poc.

Valoració:19menosmas
Per TSF, fa mes de 7 anys

Sempre he considerat aquesta construcció una mole desproporcionada i antiestética, massa aferrada a l'autopista, quan passes amb el cotxe sembla que se't tira damunt, sempre penso que si passa un camió de grans dimensions podria fins i tot fregar-la.
No se si la solució és desmuntar-la o acabar-la, doncs tot suposa invertir mes diners, potser sortiria més econòmic dinamitarla, després
de llevar l'aprofitable, naturalment.
No li veig un final feliç a l'assumpte.

Valoració:8menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 7 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:23menosmas
Per Joan, fa mes de 7 anys

¿Como es posible que este grupo politico llamado MES,diga tantas tonterias ? Porquè no desmontar la "mole" de GESA ,de esta manera matarian dos pajaros de un tiro ,

Valoració:17menosmas
Per Berenguer, fa mes de 7 anys

Això ho haurien d'haver dit el primer dia de tots, abans de posar el primer euro públic.

Ho hauria de pagar l'hoteler, en Barceló, que va abandonar el projecte a mitges.

Després de cremar una barbaritat de milions, molts d'ells desviats de projectes socials, ara tocarà pagar també la neteja.

D'això en diuen "fotuts i banyuts", "banyuts i pagar el beure".

Realment me'n faig creus que ningú, en plena crisi, no veiés que això era del tot inviable.

Valoració:10menosmas
Per Jaume Màtigues, fa mes de 7 anys

I després del Palau que desmuntin el Palma Arena.

Valoració:8menosmas
Per toni, fa mes de 7 anys

D'acord. Però que pagui el qui ho va permetre.

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris