nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Els funcionaris podran treballar tres dies des de casa

Així ho preveu el Decret de teletreball aprovat avui pel Consell de Govern

Els funcionaris de Serveis Generals de la CAIB podran treballar tres dies a la setmana des de casa, tal i com ho estableix el Decret de teletreball, aprovat avui en Consell de Govern. La regulació del treball a distància preveu que es pugui fer feina de forma no presencial, com a màxim, tres dies a la setmana. Els dos dies restants de la jornada laboral caldrà fer feina de forma presencial.

Tal i com informa el Govern, "la modalitat del treball a distància només la podran exercir aquells treballadors que tinguin encomanades unes tasques que no suposin la necessitat de la seva presencia física al lloc de feina (elaboració d'informes, assessoria, correcció i traducció de documents, etc) i que no posin en risc la protecció de dades sensibles".

Tampoc podran beneficiar-se de la modalitat de feina a distància ni el personal docent ni el personal estatutari. No obstant, cal tenir en compte que la duració de la prestació de serveis en aquesta modalitat serà per un mínim de tres mesos i un màxim d'un any, encara que en alguns casos es podrà prorrogar sis mesos més, fins un total de 18 mesos.

Els recursos

El treballador que vulgui exercir aquesta modalitat laboral haurà d'aportar els recursos materials necessaris i fer-se càrrec de les despeses que se'n derivin (ordinador amb capacitat suficient, connexió a internet i despeses de manteniment), explica el Govern. Per controlar el bon desenvolupament de les tasques, els treballadors a distància tindran un superior que supervisarà la realització de les tasques encomanades. A més a més "es funcionarà per objectius i no amb un horari preestablert, tot i que s'acordaran unes franges horàries d'interconnexió que el treballador que exerceix la modalitat del teletreball haurà de complir".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Telefuncionari, fa mes de 7 anys

I els doneràn un complement per pagar la electricitat que consumesquin treballant i el desgast de l´ordinador?.

Valoració:-2menosmas
Per Fart de tot, fa mes de 7 anys

Ido si,ara si que faràn poca feina...

Valoració:-4menosmas
Per ., fa mes de 7 anys

El que haurien de fer, és tornar els moscossos i canossos. Llevar-los només va esser una maldat, i a més és una mesura que perjudica el consum.

Valoració:4menosmas
Per Quinespardalades, fa mes de 7 anys

I els que aténen públic?. Se´n duràn els ciutadàns a casa seva?.

Valoració:5menosmas
Per Jarl Drogo, fa mes de 7 anys

Vaya ideaca, sito!

Valoració:2menosmas
Per Sito, fa mes de 7 anys

I no seria preferible acurçar la jornada laboral tres dies i crear més llocs de treball repartint el que hi ha? A mi, com a aturat, aquesta notícia em deixa indiferent. L'únic previsible és que el rendiments dels funcionaris davalli.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris