algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El Pi vol arrelar a Palma

19860

Font i Melià dugueren el pes dels parlaments en la presentació d'El Pi a Ciutat.

Algunes desenes de persones entre afiliats, simpatitzants, i gent interessada en el projecte donaren suport al sus d'El PI-Proposta per les Illes a Palma. La formació es presentà a Ciutat en el que fou l'inici del calendari d'actuacions per a donar a conèixer la formació, que abans del 31 de desembre promet tenir configurada l'estructura i nomenada la direcció i el comité local del partit a la capital balear.

El president d'El Pi, Jaume Font, no faltà a la cita, i en una breu intervenció reconegué la importància de fer arribar el seu projecte als palmesans. "Per això volem fer feina a peu de carrer", comentà durant el discurs de presentació.

Així mateix, destacà la importància de cada barriada i la implicació de la gent en el projecte per donar una resposta diferent a l'actual, "capaç d'arribar a les persones i conèixer les necessitats específiques de cada àrea urbana".

El pes del comerç
Per la seva banda, el coordinador de Palma adjunt a la secretaria d'Organització, Josep Franco, recordà la importància que té per al Pi el petit i mitjà comerç com a eix vertebrador de l'economia de les Illes i sobretot de Palma on cada dia, i per barriades, van desapareixent comerços "ofegats pels deutes".

En aquest sentit, el vicepresident d'El Pi, Josep Melià, recordà les diverses reunions que s'han mantingut amb les patronals del comerç i la iniciativa parlamentària del vicepresident del partit, Antoni Pastor, quan proposà una moratòria que regulàs la implantació de grans superfícies.

El Pi-Palma ja ha realitzat algunes actuacions en protecció del petit i mitjà comerç, com el suport actiu a la manifestació de veïns, hotelers i comerciants de la Platja de Palma celebrada ara fa un mes. Pel que fa a l'organització del partit, es va establir el calendari definitiu pel qual abans de final d'any quedarà configurada l'estructura amb la qual el Pi concorrerà als pròxims comicis municipals i autonòmics.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ianekin, fa mes de 7 anys

@Fart de tot:
"Pepero" renegat: respectable persona d'ideologia conservadora que ha obert els ulls.
"Pepero" convençut: 1. El que tenim al govern, Baussàs i Delgados. 2.Atacant de la nostra cultura i llengua, de la nostra identitat en general, sigui o no d'aquí el "pepero" en qüestió. 3.Mallorquí renegat del que és. 4.Canet que remena la coa davant el senyor del poder. 5.Destructor i aniquilador de la petita empresa i l'economia balear.

Que venguin ja tots aquests "peperos" renegats i uemites que dius, que pitjor segur que no serà.

Valoració:0menosmas
Per ianekin, fa mes de 7 anys

@unitat de cures... Totalment d'acord. Jo tenc ideologia diferent, però som ben conscientde el que necessitam és que dins el marc de la nostra identitat hi hagi totes les opcions polítiques, si no la gent es confon i acaba votant a qui no votaria si entengués totes les conseqüències del seu acte.

Valoració:0menosmas
Per Català de Mallorca, fa mes de 7 anys

Uff!! quan en Font deu haver vist lo gran que era el cementiri de Palma, deu haver fet dues gotetes. Quants de vots!!!!!

Valoració:0menosmas
Per Fart de tot, fa mes de 7 anys

Mare de Deu quin berenar,cuan se arrepleguin Uemitas,Peperos renegats i progrsistes''generosos'' amb es gasto corrent...Xispas de doçents vint surtirán de aquestas reuniòns.

Valoració:-2menosmas
Per Bén bé, fa mes de 7 anys

Jo tenc una altra ideología, però me pareix una bona opció de vot per a la gent de dreta moderada i de centre que també volen conservar la nostra llengua i la nostra cultura.

Valoració:3menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 7 anys

Una força política decidida a defensar els interessos propis de la comunitat i de la ciutat, sense concessions al sucursalisme, realista, honesta, pragmàtica, centrada i autocentrada, és no només necessària sinó també urgent.

Que arreli a Palma amb unes arrels tan fortes com gruixades.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris