muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Objectiu: "cap nin sense menjar a l'estiu"

21114

L'entesa política farà possible que durant els pròxims mesos s'obri el servei de menjador de les escoles d'estiu als fills de les famílies amb majors dificultats.

ULTIMA HORA

La sostinguda crisi que ens colpeja des de fa més de cinc anys sempre té les seves expressions més crues en els febles. I els infants són sovint i per desgràcia els que més pateixen les dificultats dels seus majors.

Un acord dels dos grups majoritaris a l'Ajuntament de Palma, PP i PSIB, tractarà de canviar aquesta realitat, possibilitant que l'acció de la institució municipal es destini a mitigar la vulnerabilitat en la qual es troben molts nins i nines de Palma. L'objectiu és que cada menor tingui assegurat cada dia algun aliment per a menjar aquest estiu.

L'entesa política farà possible que durant els pròxims mesos se'ls obri el servei de menjador de les escoles d'estiu que s'organitzen a nombrosos centres educatius de la capital balear.

Així mateix, es garantirà que des de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament es donin ajudes urgents a les famílies que els tècnics de Cort valorin que es troben en una situació de "vulnerabilitat social".

D'aquesta forma, s'obrirà les portes de les escoles d'estiu als fills de les famílies amb menys recursos, amb la idea que a aquest indret hi trobin tot el suport i l'atenció que requereixen, i que la complicada situació familiar no els privi d'allò que és més indispensable per al seu creixement i desenvolupament.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Do not visit Majorca, fa mes de 7 anys


Aliments bàsics de Mallorca.
Productes de millor qualitat, ja que els altres a la llarga són
perjudicials.
Cereals: 40% de ordi, 40% de sègal, 10% de blat, i 10% resta.
Llegums i bessons: faves, ciurons i fesols (Vigna unguiculata), ametles, llobins.
Carn: porc, únicament porc, fora aviram, oví i boví, conill.
Llet: productes làctics a partir de llet crua (que no sigui UHT ni pasteuritzada).
Peix: gerret, bisos, sorells.
Verdures: bledes, cols, carxofes, lletugues, fora patates, tomàties,
Olis: saïm, oli de oliva, oli de colza, fora oli de gira-sol, soja.
Fruites: albercocs, raïm, figues, melons, síndries.

Valoració:2menosmas
Per Au venga!, fa mes de 7 anys

A posar-s´hi tot d´una!. No és cap banalitat, pot costar la vida s´un petit i els que passen gana no en ténen cap culpa d´aquesta crisi.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris