algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Cort dóna per perduts 3,8 milions d’euros de Madrid per al Palma Arena

El Consell Superior d’Esports ha reclamat les subvencions del 2005 i 2006 per no haver estat justificades per l’Ajuntament

L'Ajuntament de Palma ja dóna per perduts els 3.810.631,84 euros de la subvenció atorgada pel Consell Superior d'Esports entre els anys 2005 i 2006 per a la construcció del velòdrom Palma Arena.

Va ser a l'octubre del 2011 quan una resolució del Consell Superior d'Esports reclamava el reintegrament total de la subvenció rebuda per l'Ajuntament de Palma per a la construcció del velòdrom Palma Arena entre els anys 2005 i 2006. El Consell Superior explicava que no s'havia justificat correctament l'esmentada subvenció. L'import que reclama Madrid és de 3.054.587 euros en concepte de subvenció, més 756.044,84 euros corresponents als preceptius interessos de demora.

L'Ajuntament de Palma va interposar un recurs de reposició amb data de 15 de novembre del 2011. Cort al·legava que la investigació judicial del Palma Arena havia provocat que no es pogués justificar la inversió, ja que els documents són al Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma. El 20 de desembre del 2011, Cort va rebre la resolució del Consell Superior d'Esports per la qual s'acordava desestimar el recurs de l'Ajuntament de Palma.

En tot cas, Cort ha presentat un recurs contenciós administratiu davant els tribunals de justícia, que encara no ha estat resolt.

Ara bé, l'Ajuntament de Palma, tal com explica la memòria del 2011, ja té prevista per a riscs i despeses la quantitat que reclama el Consell Superior d'Esports.

Fernando Gilet, regidor de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Palma, reconegué a dBalears que és complicat que es guanyi el conflicte amb el Consell Superior d'Esports davant els tribunals.

"Des de l'Ajuntament de Palma som conscients que és difícil que guanyem als tribunals. Vàrem intentar arribar a un acord amb el Consell Superior d'Esports, però no va ser possible. Sembla que no es varen fer les coses bé, no es va justificar la subvenció i ara en patim les conseqüències. Sigui com sigui, encara no hi ha sentència", digué.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Independència ja!, fa mes de 7 anys

El que hem d'aprendre és que hem d'elegir als governants que realment defensin el nostre redol sense fotre els altres.
Com pot governar un partit que més s'estimaria que no hi hagués ni Consells ni Govern, sinó que fós una simple Delegació.
Dit això, que tothom tengui dins del cap que tots menjam en el mateix plat, uns més i d'altres menys, però és nostro.

Valoració:0menosmas
Per corc, fa mes de 7 anys

JBM totalment d´acord, ja diven ha un anegat; ¡donauli aigo ¡
Ja es varen perdre 240.000€ per restaurar es castell d´ALARO, ara tres milions, aixo´
son miques i degotissos, mem si mos arribera´´ ha entrar, mentras astiguem ha las
ordres de MADRIZ mos donaran per ella´ hon comensan ses senelletes.

Valoració:0menosmas
Per jbm, fa mes de 7 anys

Solidaritat sí, robatori, no

Un estudi de la FUNCAS (Fundació de les caixesd'estalvi espanyoles) calcula que l'any 2.002, governant n'Aznar i el PP en es govern central, i essent ministre de Medi Ambient en JaumeMatas, els habitants de les Illes Balears pagàrem 3.652,4 milionsd'euros més dels que rebérem (607.642,5 milions de pessetes). (1)
Mentre fan això som la comunitat autònoma que reb més pocs doblers per infant escolaritzat, més pocs doblers per escola, més pocs doblers per sanitat. Som la comunitat amb més poc territori públic per habitant, amb més pocs espais naturals protegits, amb més poques infraestructures ferroviàries, amb les pensions de jubilació més baixes, etc.
Si el nostre dèficit "per capita" és aproximadament de 700.000 pessetes per persona i any ( 2.800.000 pessetes a l'any perfamília de quatre, 56 milions de pessetes durant la vida mitjana de 80anys d'una persona, 224 milions de pessetes per família de quatremembres en 80 anys), darrere hi venen Catalunya i Madrid, amb un dèficit que és, aproximadament, la meitat del nostre, tot i que en el cas de Madrid alguns estudis consideren que romandria situat entorn de l'empat fiscal o, fins i tot, en terreny de superàvit, si s'hi comptabilitzaven les despeses que s'hi fan en concepte de capitalitat i deixaven de comptabilitzar-se ingressos que, en realitat, s'han produïta altres indrets de l'estat (1)
Resulta evident que el dret i la justícia, el mediambient i la salut, l'educació i el benestar social, el turisme i un futur econòmic sostenible per al nostre poble, exigeixen que l'estat deixi de sucar-nos com qui suca una llimona.
(1). Veure la revista "Papeles de Economía Española" nº 99-2004

Valoració:2menosmas
Per Rufus, fa mes de 7 anys

Els d'aquí inútils a més, pressumptes lladres i colaboracionistes de l'espoli espanyol i els d'allà mestres tril.leros del "trinque". Realment som desgraciats per què m'hos agrada.

Valoració:1menosmas
Per ianekin, fa mes de 7 anys

I no els podem restar del "deute" de la CAIB amb Madrid?

Valoració:0menosmas
Per Conill, fa mes de 7 anys

A veure, a uns les fan tornar els diners d'una subvenció que no han pogut justificar, ni mès ni manco que més de 3 milions, i a altres les tanquen a la presó per no justificar 43.000 wuros d'una altra subvenció i ni tan sols se'ls dóna l'oportunitat de tornar-los.

Valoració:4menosmas
Per ALM, fa mes de 7 anys

Qualcú sap que és pitjor: el que han robat o malversat o el que han malgastat o tudat?

Valoració:8menosmas
Per Ropit., fa mes de 7 anys

Són uns inútils en tot. Mos surten molt cars aquesta tropa de limitats...

Valoració:9menosmas
Per Pepet pa i trossos, fa mes de 7 anys

El Palma Arena es una cagaada desde el primer bloc fins l'actualitat. I ara fan la segona , el magnífic" palau de congressos incorrupte, que no el volen ni els ocupes

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris