algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Bars i restaurants han d’admetre els cans de suport a discapacitats

Bars, restaurants i hotels estaran obligats a admetre l'entrada dels cans que donen suport als discapacitats. I no només als que duen els cecs, sinó també als que ajuden persones sordes i discapacitats físics. Així ho preveu el projecte de llei de cans d'assistència que ahir aprovà el Consell de Govern.

La norma amplia la llei existent sobre els cans guia per a cecs que vigeix des de 1999. En endavant, també es consideren cans d'assistència els de senyalització de sons que acompanyen les persones sordes i els cans de servei que ajuden discapacitats físics. La llei, per tant, amplia el col·lectiu beneficiat fins a unes 1.500 persones a les Illes i els garanteix el dret d'accedir, circular i romandre.

I és que l'objectiu del projecte de llei és garantir l'accessibilitat de les persones que fan ús d'aquests cans, establir els drets i les obligacions dels usuaris i regular les activitats de control d'aquests animals.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per blau, fa mes de 8 anys

llonguet, davant la manca d'arguments, només et queda l'insult?

Valoració:0menosmas
Per Antitaurí, fa mes de 8 anys

A molts països admeten cans, tant per invidents com per vidents. Molts d´humàns es comporten molt pitjor, que aquestesm persones no humanes.

Valoració:1menosmas
Per jrbs, fa mes de 8 anys

Per una vegada, una mesura digna d'aplaudiment.

Valoració:5menosmas
Per blau, fa mes de 8 anys

En canvi, als mateixos restaurants, l'accessibilitat lingüística de poder parlar en català i, com a conseqüència, ser-hi entès i respost, no deu ser tan important.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris