nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

L’EMT posa cotxeres a la venda com a font d’ingressos

28910

Les cotxeries de Son Banya, a la imatge, són la base central de l’EMT.

XISCO FUSTER

Els comptes municipals necessiten una injecció de doblers urgent. I l'Ajuntament de Palma ha decidit cercar nous ingressos amb la venda de patrimoni públic.

El regidor de Mobilitat, Gabriel Vallejo, revelà ahir que s'han posat a la venda les antigues cotxeres de Son Castelló. Actualment, aquest solar està en desús. L'EMT només empra les cotxeries per emmagatzemar material de la Regidoria. Així que serà el primer del que Cort es desfarà; sempre, és clar, que aparegui un comprador que vulgui abonar el seu preu. Mobilitat encomanà una taxació econòmica del solar, que ha estat valorat en devers 2 milions d'euros.

Igualment, l'EMT també és propietària de les portasses de Son Banya, que són la base central de la flota de busos en l'actualitat. Una fórmula de finançament és vendre el solar (ingressant una bona quantitat de doblers) per després acordar un lloguer mensual amb els nous propietaris. D'aquesta manera, l'EMT assoleix diners líquids de manera imminent, tot i que a costa d'haver de pagar lloguers a partir d'ara.

Així mateix, Mobilitat té unes oficines al carrer de Josep Anselm Clavé (devora el mercat de l'Olivar), que actualment serveixen com a punt d'atenció al ciutadà. Aquest inmoble també ha estat taxat i ha quedat, ara, a l'espera de decidir si es posa a la venda o no.

Son Banya
Finalment, Vallejo ha decidit abandonar el solar que l'empresa municipal llogava a MercaPalma, a fi d'estalviar doblers. La rescissió del contracte s'efectuarà a partir del gener de 2012 i els busos que encara eren allà tornaran a les cotxeries de Son Banya.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris