muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Cort vendrà part del seu patrimoni per quadrar els comptes de 2012

L'Ajuntament de Palma vendrà una part del seu patrimoni, que reportarà una "xifra important" de doblers al consistori, per poder "quadrar" els pressuposts de 2012 sense necessitat d'apujar impostos, segons ha anunciat avui el portaveu de l'equip municipal, Julio Martínez.

En roda de premsa per donar compte dels acords de la Junta de Govern celebrada avui, Martínez ha explicat que un dels motius per retardar la presentació dels comptes del pròxim any era decidir quin patrimoni es posarà a la  venda.

Amb aquests doblers, l'Ajuntament podrà evitar una pujada d'impostos i farà front als deutes del consistori amb el Govern central, que ascendeixen a 36 milions d'euros a pagar en 10 anys.

Encara que no ha concretat quins seran els béns que vendrà Cort, reservant aquesta informació per a la presentació dels pressuposts, cosa que es podria fer aquest mes, i el portaveu ha apuntat que l'equip de govern creu que és "una bona proposta".

Ha garantit que a començaments de 2012 els pressuposts estaran aprovats definitivament i que no depassaran la "línia vermella" que ha fixat el PP per cobrir les despeses socials.

Respecte a la Junta de Govern, Martínez ha informat que s'ha aprovat la liquidació del contracte de posada en marxa d'un nou portal web en el qual els ciutadans disposaran de tota la informació urbanística de Palma.

El portaveu ha destacat que és un programa que va iniciar l'anterior equip de govern gràcies a una subvenció de 150.000 euros, de la qual es van pagar 21.000 euros a la Universitat de les Illes Balears per a l'assistència tècnica.

Finalment, ha explicat Martínez, s'ha encarregat la seva elaboració als tècnics d'Urbanisme de l'Ajuntament, juntament amb els tècnics de l'Institut Municipal d'Innovació.

Un altre dels acords ha estat la reducció en un 50% dels 150.000 euros previstos al principi per a subvencions, que s'ha fet, segons ha destacat, seguint indicacions tècniques i no polítiques.

S'ha aprovat també la justificació d'una subvenció de 65.000 euros a l'Obra Cultural Balear i la segona fase de projectes de cooperació internacional.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per biel, fa mes de 9 anys

Jo ja fa estona que vui vendra el poc patrimoni que hem queda i no puc, això no es cap solució a meins que lo que es vulgui sigui regalar a quatre amiquets el patrimoni de tots., a preu de patato. Als politics cobran molt per trobar solucions, posar a la venda barat es molt facil, fins i tot un nin petit heu sap fer.

Valoració:1menosmas
Per jbm, fa mes de 9 anys

Serem més pobres, perquè tendrem més `poc `patrimoni.
Què diuen que va costar es "palacete" d'en Matas? I de demés es Palma Arena?
I n'hidalgo i en Massot a quan pugen es seus embulls?
I lo d'Ibatur, es cola-cao.es viatges a la Xina,m en cardona, n'Ordinas i en Viaene, què suposa en total?
I ara xerram de lo que s'ha trobat però, quants de doblers deuen sumar ses malifetes que no s'han trobat???

Valoració:4menosmas
Per vs, fa mes de 9 anys

Jo no estic totalment d'acord amb PGG. L'hemeroteca mostra que també hi ha suborns, i potser encara més, arran de les compres pùbliques d'immobles que arran de les ventes, amb acquisicions de runes o locals inutilitzables.

Valoració:-1menosmas
Per P.G.C., fa mes de 9 anys

Home, així qualsevol quadra pressuposts. Ara només falta que deixin el patrimoni que volen vendre a un bon preu, per fer contents els amiguets.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris