algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El PSIB considera “preocupant” la ralentització de la reforma de la Platja de Palma

La diputada socialista i exconsellera balear de Turisme Joana Barceló ha considerat avui "preocupant" la ralentització del projecte de renovació de la Platja de Palma amb la presentació d'un nou Pla de Reforma Integral quan "tot el treball ja estava fet".

Als passadissos del Parlament, Barceló ha mostrat la seva sorpresa per l'anunci del gerent del Consorci de la Platja de Palma, Álvaro Gijón, que el pla referit estarà aprovat a finals del pròxim any després que l'anterior Govern balear del PSIB en deixàs un de llest per portar-lo a la pràctica.

Els socialistes demanaran la compareixença del conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado, perquè expliqui les raons d'aquest retard i d'aquest nou pla.

En aquest context, Barceló també ha advertit de que el futur canvi d'usos als edificis de la zona, d'hoteler a residencial previst per la futura Llei General Turística, dificultarà també la renovació d'aquesta tradicional zona turística de les Balears.

En aquest mateix sentit, la diputada de la coalició PSM-IV-ExM Joana Lluïsa Mascaró ha declarat als periodistes que sembla que el PP no creu en aquest projecte de renovació d'una de les destinacions turístiques més importants de l'Estat i que hauria de ser exemple per a altres llocs.

És una "llàstima" que el PP posposi aquest pla, ha postil·lat la diputada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris