nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

Cort continuarà amb les obres del bloc XII del Camp Redó

Les famílies de 'Corea' podran tornar als seus habitatges en un any, quan la rehabilitació hagi finalitzat

El tinent de batle d'Urbanisme, Jesús Valls, ha anunciat avui que Cort continuarà les obres de reforma del bloc XII dels habitatges del Camp Redó, de manera que les famílies que ho desitgin podran tornar a les seves cases en el termini d'un any, quan estiguin acabades. Valls ha fet aquest anunci després d'una reunió amb el batle de Palma, Mateu Isern, i els veïns d'aquests habitatges, que havien demanat poder parlar amb el primer edil, segons informa avui el consistori en un comunicat.

El regidor ha explicat que l'equip de govern es va trobar que les obres de l'edifici s'havien iniciat en la passada legislatura "sense comptar amb els fons necessaris", malgrat el qual es continuarà amb elles a petició dels veïns. Isern ha garantit personalment als veïns del bloc XII que poden tornar a les seves cases si així ho desitgen en el termini aproximat d'un any, quan estigui finalitzada la reforma, que no s'ha parat, ha afegit, en cap moment.

De fet, l'Ajuntament indica que vuit famílies ja s'han decidit per aquesta opció i han manifestat que volen tornar als seus habitatges. Cort els ha garantit poder retornar a les seves cases mitjançant un acord de ple, encara que, segons ha explicat el tinent de batle d'Urbanisme, "les clàusules del contracte que es va firmar durant la passada legislatura no ho garantien".

Hi ha un altre grup de cinc veïns que, segons Valls, prefereixen optar per un habitatge alternatiu proporcionat per l'Ajuntament, encara que també a ells Cort oberta la possibilitat els deixa de tornar a les seves cases quan acabin les obres o mantenir la seva actual decisió, indica la nota. Respecte a les obres de reforma, que actualment estan executades en un 50%, Valls ha anunciat que Cort arribarà a un acord amb la unió d'empreses encarregada d'elles i resoldrà els aspectes jurídics necessaris per finalitzar-les. Quan estiguin acabades, el bloc XII passarà en cas de tenir 24 habitatges a 19.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris