nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

La Brigada Express culmina amb èxit el 77% de les actuacions realitzades

Els ciutadans poden accedir al servei per comunicar deficiències cridant al 010 de l'Ajuntament de Palma

La Brigada Express de l'Ajuntament de Palma ha culminat, de les 1.736 sol·licituds de reparació d'infraestructures, un total de 1.349 amb èxit, la qual cosa suposa que un 77% de les actuacions s'han acabat en menys de 72 hores, que és el temps límit que es marca la Brigada a l'hora d'acabar les seves reparacions. Així ho posa de manifest l'últim informe de l'Ajuntament, corresponent al període comprès entre juliol i setembre, temps durant el qual la Brigada ha atès peticions de serveis enquadrats dins de les àrees de Mobilitat, Públic Il·luminat, Parcs i Jardins i Vialitat.

Per àrees, Parcs i Jardins és el servei que registra un major nombre de sol·licituds amb gairebé el 50% del total, sent la majoria d'elles referida a problemes com arrels que s'aixequen de la vorera o a branques que oculten els balcons o hi ha molt pròximes a les finestres de les cases. Les sol·licituds dels ciutadans, que poden accedir al servei per comunicar deficiències cridant al 010, també posen èmfasi en deficiències detectades a les zones de jocs infantils així com voreres aixecades, lluminàries foses i brunzits emesos per algunes làmpades de descàrrega.

Finalment, deficiències detectades a les voreres i calçades, rases enfonsades o planxes mal col·locades als carrers i senyals de circulació informatius caiguts i grafits es troben també entre les trucades més ateses i solucionades per la Brigada Express.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris