muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Cort veta informació a l'advocat de Corea

No té accés a l'expedient del projecte, tot i ser part implicada, perquè defensa 12 dels 19 veïns desallotjats del bloc XII de Felip II

127306

Foto d'arxiu de la reunió de fa dues setmanes dels afectats de Corea.

L'advocat que du el cas de 12 dels 19 veïns de Corea afectats pels desallotjaments del bloc XII de Felip II no té accés a la informació sobre el projecte. Cort li posa traves per estudiar les mesures que més puguin beneficiar els veïns a l'hora de fer un front comú contra el Consistori per reclamar posssibles indemnitzacions. De moment, l'Ajuntament no ha respost sobre el tema, però avui mantindrà una reunió amb alguns dels afectats.

El cas és que, des de fa dues setmanes, una dotzena de propietaris decidiren, en una reunió, reivindicar els seus drets de manera conjunta i posar a mans d'un sol misser la seva situació, després que Cort decidís aturar la reforma de Corea i, com a conseqüència, no destinar el bloc XII per a la reforma dels seus pisos. Aquesta mesura impedeix que aquests afectats puguin tornar a les seves cases, d'on havien estat desallotjats a pisos pont fins que acabàs l'esmentada reforma, tal com havien pactat per escrit mitjançant un acord de voluntats entre les dues parts. Mentrestant, Cort tempteja entre els veïns. Avui mateix alguns d'ells tindran una trobada amb el regidor d'Urbanisme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris