muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

El PSM-IV-ExM exigeix la dimissió del regidor de Mobilitat de Cort

Els econacionalistes acusen Gabriel Vallejo de “manipular” un informe sobre el carril bici d'Avingudes

54264

Gabriel Vallejo està al capdavant de l'àrea de Mobilitat de l'executiu que lidera Mateu Isern.

P. BOTA

El PSM-IniciativaVerds-Entesa ha demanat aquest dilluns la dimissió del regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Gabriel Vallejo, per haver "traspassat la línia del que és admissible" en l'exercici d'un càrrec públic havent fet un "ús manipulat" d'un informe sobre el carril bici de les Avingudes de Palma.

El portaveu de la coalició a Cort, Antoni Verger, ha considerat en un comunicat que Vallejo ha situat l'actuació del PP "dins la barbàrie i la manipulació".

Així, el portaveu municipal ha denunciat l'"atac a la mobilitat sostenible" de Palma des de l'entrada de l'actual equip de govern i ha assenyalat que Vallejo "ha anat massa lluny en manipular" aquest informe demostrant "que no tenia cap argument objectiu per destruir el carril bici d'Avingudes".

Per això, la coalició creu imprescindible que Vallejo presenti immediatament la seva dimissió per la seva "ineptitud" ja que les seves decisions en matèria de mobilitat no han respost "a cap criteri objectiu".

Més perillositat pels vianants

Segons destaquen, l'edil del PP "ha actuat en contra de l'enquesta dels comerciants de Blanquerna i de l'opinió dels veïns de la zona que han recollit més de 5.000 firmes". A més, el regidor ha obert parcialment el trànsit del carrer, "incrementant notablement la perillositat per als vianants".

"Tot això ho ha fet ignorant deliberadament el criteri del Col·legi d'Arquitectes, que ha premiat l'eix cívic de Blanquerna com a exemple de millora de l'espai urbà."

Finalment, critica que Vallejo hagi "malgastat" 200.000 euros en la supressió del carril bici de les Avingudes sense presentar cap informe ni justificació tècnica objectiva que el defensàs. "Ara sabem que el PP ha manipulat un projecte final de carrera d'un enginyer per justificar, davant la petició d'informació del Fòrum Ciutadà, l'eliminació del carril bici".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris