algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
15°

“Hem merescut molt més”

Miquel Àngel Nadal no es volgué penjar cap medalla i recordà la part de mèrit de l'exentrenador, Michael Laudrup

Miquel Àngel Nadal va debutar com a entrenador de Primera Divisió amb bona nota gràcies a un empat al sempre complicat Reyno de Navarra. Però el tècnic manacorí, a la banqueta obligat per les circumstàncies després de la partida de Michael Laudrup, no es volgué penjar cap medalla i recordà que "si en l'empat hi ha mèrit, gran part és de Laudrup".

"No sé si s'ha vist cap canvi en la imatge de l'equip, però si ha estat així, hi ha contribuït molt la feina de Laudrup. Jo només fa dos dies que hi som; el que s'ha aconseguit és el que es va treballar amb ell. Si hi ha mèrti, gran part és seu", explicà.
De totes maneres, Nadal també considerà que el Mallorca havia merescut "molt" més que un punt, després de l'esforç que els seus homes havien realitzat.

"Estam contents, però després de patir molt. El Mallorca ha merescut molt més. Al final hem tingut dos errors que han estat gols, ambdós en jugades a pilota aturada. Hem estat ordenats i amb intensitat, amb el punt de punt d'honor que es mereix aquest camp sempre complicat", analitzà Nadal, qui mostrà resignació pels dos gols encaixats a pilota aturada. "Si fas un esforç, gairebé sempre té recompensa, però per un error de marcatge ens han igualat la feina", afegí l'entrenador interí del Mallorca.
Això no obstant, i malgrat reconèixer que durant la segona part "l'equip s'ha tirat darrere" i que "no ha sabut reaccionar" després del segon gol, Nadal qualificà l'empat de "bo", ja que s'obtingué un resultat positiu amb un home menys per l'expulsió d'N'Sue.

I és que per Nadal l'expulsió del mallorquí va ser "la nota més negativa del matxt".
Finalment, Nadal elogià el jove Pedro Bigas, que debutà a Primera, afirmant que "té un bon futur". "Pedro Bigas ha fet un partit molt complet, valent i descarat; qualitats, en té, i moltes. Té un bon futur. Per un entrenador, fer debutar un jugador és una satisfacció i ha complert tant en marcatge com a l'hora de cobrir espais o fer desdoblaments. L'hem de felicitar", sentencià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris