algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Escassa obertura de comerços els Dijous Nit

Cort i Afedeco constaten que poques botigues han seguit la campanya Palma Dijous Nit, però destaquen que els actes d'oci sí que han tingut una gran assistència

Poques botigues han secundat la filosofia, del Palma Dijous Nit, de mantenir oberta la barrera fins a mitjanit. Ara bé, els actes culturals paral·lels, programats per impulsar aquest projecte, sí que han funcionat.

Aquest és el diagnòstic de Cort i Afedeco entorn de la iniciativa. Esperança Crespí, regidora de Comerç, Treball i Joventut, assegura: "Agraïm als establiments la seva participació, malgrat que hagin estat pocs. N'hi ha, però, que s'hi han mantingut fins al final i han tancat a les 0.00 hores".

En canvi, destaca que els concerts de música i la resta de propostes culturals que han preparat sí que han assolit l'èxit de participació. És una anàlisi compartida per Tomeu Servera, president de l'associació de petits comerciants Afedeco. "És ver que han obert pocs negocis, però la idea és molt bona! Almanco ha permès que els dijous d'aquest estiu hagin estat molt més animats", explica Servera. No debades, ell és el pare de la campanya Palma Dijous Nit, la darrera jornada de la qual fou el passat dia 28. Hi afegeix que "allò important és anar sembrant i que, a poc a poc, la gent s'animi per fer vida els vespres". "Crec que ha estat la primera iniciativa en 20 anys per animar la vetlada a Ciutat!", conclou.

Tant Afedeco com la Regidoria de Comerç confirmen la intenció de reeditar el Palma Dijous Nit l'estiu de 2012. "El model anirà guanyant suport", vaticina Servera. A més, esperen que els actes culturals afegeixin consistència a la dinamització d'una ciutat que es colga prest.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris