cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

El PP afirma que hi ha un forat de més de 300 milions al SFM

La portaveu parlamentària del PP, Mabel Cabrer, ha afirmat avui que hi ha un «forat» de més de 300 milions en els comptes de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), generat arran de l'adjudicació d'obres de tren sense disposar del pressupost ni dels doblers del conveni estatal.

«No ens poden donar lliçons qui han adjudicat obres de tren sense tenir les partides pressupostàries corresponents ni un conveni ferroviari en vigor que les avali», ha afirmat Cabrer amb relació a l'anterior Govern del PSOE i PSM en un comunicat difós avui pel seu partit. En la nota, la portaveu exigeix al PSOE que «assumeixi responsabilitats després del sectarisme demostrat en la gestió de convenis beneficiosos per a Balears».

Es refereix d'aquesta manera a la sentència del Tribunal Suprem del mes de març difosa fa uns dies pel Govern i que confirma la vigència dels convenis de carreteres de 1998 i 2004, pels quals el Govern deu a Balears 333 milions d'euros. La portaveu considera que el PSOE «s'ha retratat» ocultant aquesta sentència, després de «prevaler els interessos partidistes per sobre del bé general en omissió de la fallada judicial».

Així mateix, indica en la nota que mentre que les institucions del PP tenen en l'actualitat dues sentències a favor seu, els socialistes de l'etapa anterior només han demostrat la seva capacitat per «fer forats i dur una mala gestió». Acusa, a més, els socialistes de «cínics i mentiders» per invertir en el Consell de Mallorca els doblers del conveni de carreteres en despesa corrent i pagament de nòmines. «L'ocultació de la sentència del Suprem, un fet que no es produeix cada dia, els deixa totalment en evidència», indica la portaveu parlamentària.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Xesc, fa mes de 9 anys

Pareix que els '(im)populars' no saben o no volen que sabem que els doblers d'un conveni estatal relacionat amb la realització d'obres tansols es donen quan s'ha realitzat la totalitat de la obra. Es a dir, que aquests doblers no els veurem mai si: a) el PP segueix amb la seva postura de paralitzar indefinidament (i probablement de forma permanent) les obres d'electrificació de la xarxa i la construcció del Tren-Tram i b) si renuncia a aquest conveni.

Valoració:-6menosmas
Per Trull, fa mes de 9 anys

NOELSVOTIS!
Regenerem la
Política a
Mallorca
NOELSVOTIS!
Ni uns ni altres
BASTA!

Valoració:2menosmas
Per Miquel, fa mes de 9 anys

Uff! Costa tenir clar qui té raó amb tot això, però si és cert que l'anterior govern gestionava tan malament els doblers del tren, anam ben arregladets. I el tema del tramvia? Encara resultarà que en parlaven, però sabien que no era possible. De tota manera, tot plegat cansa molt. Que si uns gestionaven malament, que si el metro per aquí... Prou! Governi qui governi convendria començar a fer coses per al poble d'una p... vegada!

Valoració:9menosmas
Per Ca, fa mes de 9 anys

Quantes desenes de mils de doblers va gastar l'anterior govern en anuncis d'autobombo a aquest diari? És important per entendre el tractement que fan els seus "periodistes" d'algunes noticies.

Valoració:5menosmas
Per Biel, fa mes de 9 anys

Mal servei públic més consellers megalòmans. I encara volien fer el tren de llevant! Fan por els personatges que mos han governat i els que mos governen. No sa pot demanar responsabilitats?

Valoració:14menosmas
Per Miki, fa mes de 9 anys

I si posesim tots els polítics tots els partits entre barrots i começam de cero?

Valoració:16menosmas
Per Hart de thot, fa mes de 9 anys

Ostres, fart de tot, passa't els comentaris abans per un corrector. Fas unes faltes que fan mal als ulls.

Valoració:13menosmas
Per Rostoll, fa mes de 9 anys

Ma pareix que hi ha uns quants irresponsables del PSM que se'ls ha acabat sa bona vida... Tic tac tic tac...

Valoració:9menosmas
Per Fart de tot, fa mes de 9 anys

Val mes que comprem paraigues,per que noticies com aquestas mos cauran cada dia a partir d'ara.Vorem sortir a sa llum, totes se cosas mal fetàs d'es pacte,incloiguent es PSM.Esquerra unida.Molts auran de donar esplicacions de sas sevas decicions,y respondre perque donaren tal o cual adjudicacio,a tal o cual persona o empresa.''La gota fria'' de lo que plourá.

Valoració:2menosmas
Per miquel, fa mes de 9 anys

i conta també els doblers de més que es van invertir per reobrir el metro subaquàtic? i es es pagaran molts d'anys?

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris