cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

SSG abona part de la paga extra als conductors de les ambulàncies

La concessionària segueix amb les negociacions per evitar la jornada de vaga prevista per a demà

33056

SSG ha abonat part de la paga extra que devia als treballadors.

GUILLEM PICӶ

L'empresa concessionària del servei d'ambulàncies SSG ha informat en un comunicat que ha pagat un 20% de la paga extra de juliol que devia els treballadors i que continua negociant amb el comitè de vaga de Mallorca i Eivissa per intentar evitar l'atur convocat per a demà. Els conductors d'ambulàncies de transport programat van manifestar la seva voluntat de mantenir la convocatòria d'atur mentre no cobrin el que l'empresa els deu, així com la de vaga indefinida a partir del 22 d'agost, davant del que SSG ha manifestat que està posant "tot el seu esforç" per arribar a un acord amb el comitè de vaga per donar una solució al conflicte presentat.

L'última proposta realitzada per SSG per intentar desconvocar la vaga ha consistit a pagar avui el 20% de la paga extra de juliol i comprometre's a abonar el sou d'agost el pròxim 5 de setembre. A més proposa pagar un 40% restant de la paga de juliol i els retards del conveni col·lectiu el 15 de setembre, i acabar l'abonament de la paga extra de juliol amb un altre 40%, així com la mitjana paga extra de setembre, amb data el 5 d'octubre.

SSG ha reiterat a més la seva "disposició al diàleg, dins d'un marc de normalitat, racionalitat i absència de xantatge i de pressió". "El nostre únic objectiu és assolir un acord viable que asseguri la supervivència empresarial, laboral i del propi servei i així sobreviure a la situació econòmica actual", ha afegit la concessionària en un comunicat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris