cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

18.676 afectats pel tancament de casals

Ho denuncia el PSM, que creu “irresponsable” la decisió de Cort de clausurar els centres de joves de Nord i Ponent

El tancament dels casals de joves de Nord i Ponent deixa 18.676 usuaris de 16 a 30 anys sense poder fer activitats des del passat 1 de juliol. Així ho va denunciar ahir la coalició PSM-IV-ExM, que qualificà la decisió de l'Ajuntament de Palma, ara governat pel PP, "d'irresponsable".

Els econacionalistes instaren Cort a no deixar de banda els joves i, per tant, a fer enrere el tancament dels casals. A més, apuntaren que s'hauria de tenir en compte l'opinió pública, a l'hora de prendre aquestes decisions.
La regidora de Comerç, Treball i Joventut ha proposat que altres casals assumeixin les tasques dels que es tancaran. Solució que el PSM va qualificar "d'incoherent" per dues raons: la primera fa referència al fet que els casals han de ser de fàcil accés i complir amb una tasca de proximitat; i la segona, tracta el tema de la participació, que hi disminuirà considerablement, segons informà la coalició.

Així mateix, els econacionalistes acusaren el PP de contradir les propostes electorals, ja que durant la campanya prometeren fomentar espais de dinamització juvenil. Si ara tanquen els dos casals, eliminaran una opció que dóna suport a molts joves.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris