algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

L'Ajuntament de Palma aportarà 200 € als taxistes que apostin per vehicles menys contaminants

Així ho ha anunciat, en unes jornades, el regidor de Mobilitat, Gabriel Vallejo

L'Ajuntament de Palma s'afegirà al pla per transformar de forma gratuïta les primeres 20 unitats de taxi en vehicles que funcionen amb gas liquat del petroli. Així ho ha anunciat el regidor de Mobilitat, Gabriel Vallejo, durant les jornades 'Avantatges dels vehicles amb Autogas', que han comptat amb la col·laboració de l'associació de taxistes Amtat-Pimem.

D'aquesta manera, el consistori bonificarà a aquells taxistes que apostin per vehicles menys contaminants aportant la quantitat de 200 euros a cada taxista que se sumi a la iniciativa, promoguda i finançada per s empreses Multiauto Palma, Tallers Ancalfe, Butan Palma, Ferrosite i Repsol Butano.

Vallejo també ha comunicat als taxistes que el seu Regiduría estudia la implementació de mesures addicionals per incentivar l'ús de vehicles menys contaminants a través de bonificacions en l'impost de matriculació i descomptes en ORA.

Per la seva part, els taxistes han advertit de la impossibilitat d'estacionar en aparcaments subterranis amb vehicles moguts per GLP, al que el regidor ha informat que ha iniciat converses per estudiar una solució a l'esmentada prohibició. Tots els sectors s'han mostrat partidaris d'impulsar l'ús de combustibles menys contaminants i econòmicament més rendibles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris