algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
21°

Estafen malalts amb aparells que costen 4.000 €

Àngeles Carrillo, de 63 anys, és una de les víctimes de la suposada màquina miraculosa

127866

La dona, a casa seva, amb els suposats aparells miraculosos, que comprà per 4.000 euros.

ALEJANDRO SEPULVEDA

Àngeles Carrillo no es troba gaire animada. Pateix des de fa anys intensos dolors derivats dels seus problemes d'esquena, l'artrosi i l'osteoporosi. Fa uns mesos, una cridada li retornà la il·lusió. Per 4.000 euros -el preu d'uns aparells suposadament miraculosos- podia curar-se de tota malaltia. Ara, però, està pitjor que mai: els seus dolors no han disminuït i sap que l'han enganyada, com d'altres malalts de Palma. Així, durant tres anys haurà de pagar les mensualitats de l'estafa.

"Aquell dia em cridaren per telèfon a casa i em van preguntar si el meu marit estava malalt. Jo els vaig contestar que ell no, però que jo tenia moltes coses i sofria molt. Em van dir que tenien una màquina que ho curava tot, a un preu assequible". Àngeles s'ho cregué, i l'endemà dos venedors ben vestits arribaren al seu domicili del carrer de Regal amb somriures encantadors. "M'ho pintaren tan bé que en vaig quedar satisfeta.

Eren com encantadors de serps, però me'n vaig adonar tard", recorda la dona de 63 anys. Un d'ells li assegurà que la seva esposa era doctora i que recomanava a tots els seus pacients la màquina miraculosa. Quan Àngeles descobrí que l'havien estafada, ja era massa tard. Havia firmat la compra per un preu de 4.000 €, en mensualitats de 104 euros al llarg de tres anys. "A més a més, no ho van fer amb un banc, sinó amb una financera, que li cobra uns interessos del 20 per cent". "S'han esfumat, com si no existissin. I ara em diuen que ja no treballen a l'empresa. Jo he presentat una denúncia i tinc constància de més casos com el meu", assegura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris