cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
22°

Cort es compromet a reparar en 72 hores les destrosses al mobiliari urbà

Posa en marxa la brigada exprés, amb 34 operaris que arreglaran els desperfectes que els veïns denunciïn telefonant el servei municipal 010

126600

Cort ha presentat la Brigada Express.

J. Torres.

A poc a poc, l'Ajuntament de Palma es treu la peresa. Si fa dos dies Cort entrava en la polèmica introduint els cotxes al carrer de Blanquerna, fins ara per a vianants, ahir tocava adquirir compromisos públicament. El regidor d'Infraestructures, Sebastià Sansó, presentà la nova brigada exprés. Aquesta s'encarregrarà d'arreglar deficiències en el mobiliàri urbà i en les voreres de Ciutat. Ara bé, amb el compromís que ho farà en les 72 hores posteriors a rebre l'avís telefònic. Seran els mateixos ciutadans de Palma els que posin en alerta la brigada, mitjançant una crida al servei municipal 010.

El ciutadà haurà d'informar de la localització exacta de la deficiència (carrer i número) i identificar-se ell mateix.
El regidor Sansó explicà que la brigada exprés s'ha pensat per atendre "problemes de fàcil resolució que, de manera inexplicable, es demoraven fins fa uns mesos".
Ara bé, només "atendran resolucions senzilles". Sansó ho exemplificà així: "No és el mateix substituir el llum d'un fanal que moure'l de lloc; o retirar una branca que reposar un arbre mort, cosa que s'ha de fer a l'estació més convenient".

Sansó tampoc no desaprofità l'ocasió d'atacar la gestió de l'anterior Ajuntament d'esquerres. "Volem arreglar amb eficiència el que no saberen o no volgueren fer els qui ens precediren al càrrec". El servei està integrat per 15 brigades i 34 operaris, que s'identificaran amb guardapits reflectants de color taronja.

Els operaris són personal de l'Enllumenat, de Parcs i Jardins, Logística, Mobilitat, entre d'altres. El regidor que els coordinarà, Sebastià Sansó, anuncià ahir que, des de l'entrada en funcionament d'aquesta iniciativa municipal (el passat 1 de juliol), ja s'han resolt 30 de les 57 deficiències comunicades pels ciutadans. "Tots volem el nostre carrer en òptimes condicions", remarcà Sansó. Però, almanco inicialment, no es podrà telefonar infinitament al servei. De fet, durant els primers mesos només s'atendran dues queixes mensuals per cada ciutadà. Finalment, Sansó es comprometé a donar els resultats de la brigada mensualment. "Les dificultats en l'inici del programa no seran, emperò, un obstacle per comunicar cada mes una estadística sobre el grau de compliment dels nostres objectius".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Colom, fa mes de 9 anys

Ha, ha, ha, ha, ha...

Valoració:-1menosmas
Per gratia et amore?, fa mes de 9 anys

Si la Brigada Exprès fa aquestes feines, la Brigana No Exprès què farà? Compensaran d'alguna manera els ciutadans col·laboradors que avisin de desperfectes o de reparacions que s'han d'efectuar, o tot ha de ser, com sempre, "gratia et amore"? Almenys que compensin els ciutadans que col·laborin amb la Brigada Exprés amb una rebaixa en l'impost de recollida de fems o en la taxa d'incineració de fems... Ah, no? Ha de ser "gratia et amore", com sempre?

Valoració:0menosmas
Per scalesavall, fa mes de 9 anys

on és l'austeritat? Quina gràcia... A sobre redueixen conselleries però ep! els que queden s'apugen el sou. Això és un país d'ases.

Valoració:-1menosmas
Per Maria, fa mes de 9 anys

Fantasmes!

Valoració:0menosmas
Per tanmateix, fa mes de 9 anys

Uf! Amb la quantitat de coses "petites" que té el municipi de Palma (no només Ciutat) per arreglar, farà falta molta de gent. Ja veig que això serà un coladero per ficar enxufats a dit o crear més empreses municipals. Aquest del PP són mooooooooolt llests, i noltros mooooooooooolt beneits per creure'ls.

Valoració:0menosmas
Per brigadier, fa mes de 9 anys

Brigada Expres? Bé, ja veurem com funciona aquest invent. Anim els veïnats de la ciutat a denunciar totes les deficiències que observin en els seus carrers i places. Ah, per cert, i si en 72 hores no està resolt el problema què passarà?

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris