muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

El PP llevarà Nájera de la Platja de Palma divendres

Els conservadors controlen ara el Consorci que gestiona la reforma urbanística d'aquesta zona turística i hi col·locaran un afí per substituir la socialista

126596

Najera observa el pla director de la reforma en un plafó de les oficines del Consorci.

ENRIC BORRAS

Els dies de Margarita Nájera al capdavant de la Platja de Palma s'acosten a la fi. La fins ara gerent del Consorci que en gestiona la reforma serà destituïda del càrrec divendres, quan se'n reuneixi la junta directiva amb la nova composició política després de les eleccions. La mateixa Nájera manifestava ahir que "per sobre dels noms, s'hi ha de mantenir el consens entre l'esquerra i la dreta". Fins ara, l'organisme tenia un predomini socialista esclatant. Un terç de la representació corresponia al Govern estatal (PSOE) i un altre era per a l'autonòmic (PSIB-Bloc). L'altre 1/3 es repartia entre el Consell de Mallorca, l'Ajuntaments de Palma i el de Llucmajor (tan sols aquest en mans del PP).

El nou Consorci, però, passa ara a mans del PP gairebé completament. I serà amb aquesta majoria que cessarà la fins ara gerent, la socialista Margarita Nájera. Tot i que encara no ha transcendit el nom del substitut, el Partit Popular ja ho té decidit i, previsiblement, serà proper al conseller de Turisme, Carlos Delgado. Mentre aquesta persona de perfil tècnic ostenti la gerència del Consorci, serà el mateix Delgado qui n'ocupi la presidència (de perfil merament polític). Es dóna la casualitat que tant Nájera com Delgado ja han estat batles de Calvià. Delgado, precisament, li guanyà les eleccions a la batlia calvianera l'any 2003.

Aquests camins paral·lels divergiran ara amb tota probabilitat. Només hi ha una possibilitat que Nájera es mantingui vinculada al projecte de reforma, i és que continuï com a comissionada per a la Platja de Palma. Aquest càrrec fou creat pel Govern de Madrid, a fi de reforçar el radi d'acció de la gerent. Nájera, però, no hi veu cap possibilitat de bicefàlia. "És millor que s'arribi a un consens en els noms i, si el nom de Margarita Nájera no ho és, no seré un problema". De fet, el càrrec d'alt comissionat es creà més aviat perquè fos assumit per la mateixa persona que controli el Consorci.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Karko, fa mes de 9 anys

Ala idò, ara que ja hem engreixat la butxaca d'aquesta dona per no fer res de res, haurem d'engreixar-ne un altre, per igualment no fer res o encara pitjor, fer unes despeses astronòmiques que no ens podem permetre.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris