algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Neix una plataforma per reivindicar un gran bosc urbà al Lluís Sitjar

L'organització s'ha creat ara amb la idea de sumar forces ciutadanes i impedir que el Mallorca i el PP construeixin un nou estadi i un centre comercial al barri del Fortí

126500

Imatge virtual de com quedaria un estadi Lluís Sitjar enmig de la falça verda.

ULTIMA HORA

La reacció ciutadana no s'ha fet esperar davant les intencions del Mallorca de construir un nou estadi al Lluís Sitjar, que avalen les actuals autoritats del PP de Cort. Sota el nom Zona verda real ja, acaba de constituir-se una plataforma ciutadana contrària a tenir un parc "ple d'asfalt" i que rebutja construir aquest equipament esportiu.

L'organització ja té el suport d'entitats ecologistes i moviments socials de Palma, a més de 150 adhesions de ciutadans en menys de dos dies. "El nostre objectiu és ajuntar persones que vulguin que el terreny de l'antic estadi Lluís Sitjar, declarat ruïna per l'Ajuntament, es converteixi en un autentic bosc urbà i pulmó verd enmig de ciutat", assegurà un dels seus membres.

La plataforma, anunciada també a través del Facebook, pretén iniciar una campanya de recollida de firmes i extendre's a la major part de ciutadans i entitats de Palma. La voluntat és fer força i poder pressionar més la institució municipal. El projecte d'aquesta associació pretén englobar aquest parc dins un programa educatiu escolar perquè milers d'alumnes puguin aprendre i participar directament en la reforestació urbana. La plataforma assegura que "no acceptarem que un club de futbol que va deixar degradar un terreny privat fins que es va declarar en ruïna, ara vulgui construir un estadi de futbol nou i un centre comercial al barri del Fortí". La plataforma ha ideat tot un projecte de reforestació permanent, horts urbans amb contenidors de fusta per a compostatge de residus i un sistema pluvial sostenible.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Veinat, fa mes de 9 anys

Som jo que o veig malament o aquest estadi envaeix el parc de la riera? Si es mira la foto s'estadi arriba fins el torrent emprant terrenys que ni son seus.

Valoració:5menosmas
Per Do not visit Majorca, fa mes de 9 anys

Veam, aquesta plataforma de ignorants lo primer que han de aprendre ès química, botànica i biologia. Encara estan a temps encara que hagin estat aprovats de aquestes assignatures. Tots els mestres que hagin ensenyat a tots aquests benastres han de esser
condemnats a escriure cents vegades una frase com: "No aprovaré a ningú que no ho mereixi".
Ara qui serà els qui lis digui que són ignorants!!!

Valoració:0menosmas
Per Myotragus Balearicus, fa mes de 9 anys

A la foto surt el Luis Sitjar amb un sostre format amb la bandera de Falange molt propi del fundador. M'imagin que els alfonsinos que diuen ser d'esquerra si trobaran ben a ple....

Valoració:3menosmas
Per Jaume, fa mes de 9 anys

On cal apuntar-se per a aquesta moció?

Valoració:7menosmas
Per Josep, fa mes de 9 anys

A part. Segur que tots els empresaris dels centres comercials tipus porto pi, alcampos, etc estaran ben a favor de la zona boscosa.

Pensau una mica amb els damés que estam en crisi i més si els hi foteu els clients.

Solidaritat :P

Valoració:0menosmas
Per Josep, fa mes de 9 anys

No se si heu anat mai a Londres pero es una ciutat bestial, però el més sorprenent es que dins les zones urbanes hi ha extensions i extensions de km2 plenes de parcs que no pots veure el final, plens de gespa i boscos, i te n'oblides de que estas dins la ciutat, molt millor que el parc del retiro de madrid.

Això si que dona qualitat de vida als ciutadans. Així si que voldria anar a viure a la ciutat sabent que tenc un parc d'aquests a 5 minuts de casa.

Valoració:13menosmas
Per Cucala., fa mes de 9 anys

A Lluís: A veure si tan amunt es farà, que li passara com an en Pere de sa favera...

Valoració:8menosmas
Per LLuis, fa mes de 9 anys

¡¡ Cap Amunt es R C D MALLORCA... !! ¡¡ Cap Amunt es R C D MALLORCA... !!
¡¡ Cap Amunt es R C D MALLORCA... !! ¡¡ Cap Amunt es R C D MALLORCA... !!
¡¡ Cap Amunt es R C D MALLORCA... !! ¡¡ Cap Amunt es R C D MALLORCA... !!
¡¡ Cap Amunt es R C D MALLORCA... !! ¡¡ Cap Amunt es R C D MALLORCA... !!
¡¡ Cap Amunt es R C D MALLORCA... !! ¡¡ Cap Amunt es R C D MALLORCA... !!

Valoració:-21menosmas
Per justament, fa mes de 9 anys

Justament ara els vé al cap la possibilitat de crear un gran centre comercial ben aprop del cementeri. Donat que Ciutat no té prou carrers comercials i és fa dificil anar de tendes, amb experiències com les dels clots de la vorera de l'autopista d'Inca-cinemes, restaurants i botigues de "saldos"- arribà un tal "collut" i es va encendre una llumeta: que els ciutadans ens facin un regal de 30000 metres i amb els seus doblers els fotrem. Botigues, cafeteríes, restaurants, superficies de moda de dona i d'home, sabateries, mobles i aparells d'electricitat...

Valoració:11menosmas
Per Pau, fa mes de 9 anys

Aquest nom tan foraster, "Zona verda real ja" recorda tant el de "Democràcia real ja" (no n'hauria prou amb "Zona verda ara"?), que ja es desacredita per ell mateix. El Lluís Sitjar és una propietat privada i seran els seus propietaris els qui decidiran, dins el marc normatiu, allò que considerin que més beneficiós per als seus interessos, com tothom.

Valoració:-14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris