nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

El poliesportiu d'Inca continua sense tenir bar

PSM-IniciativaVerds critica que l'Ajuntament “encara no ha tret a concurs la concessió del servei”. “És desídia”, diuen.

La coalició PSM-IniciativaVerds d'Inca denuncià ahir que, quatre mesos després que s'inauguràs la remodelació del poliesportiu Mateu Cañellas, encara no ofereix servei de bar. Quan es reformà la infraestructura, l'Ajuntament reservà una sala per instal·lar-hi una cafeteria. Aquesta sala, avui, continua tancada.

El portaveu de la coalició econacionalista, Antoni Rodríguez, assegurà que "molts de ciutadans que han vingut al Mateu Cañellas, ja fos a un final de curs escolar o bé a un altre acte, se'ns han queixat que no hi hagués bar". El Mateu Cañellas té dues zones ben diferenciades: una de reservada per a la pràctica de l'esport (pavelló cobert, pista d'atletisme, pistes de tennis, pàdel, hoquei, etcètera) i les piscines, que només obren durant l'estiu i que els ciutadans d'Inca solen utilitzar massivament. No són unes piscines per practicar-hi natació, sinó per a l'oci familiar. A l'estiu, molts de ciutadans hi van a refrescar-s'hi i a passar-hi el matí. "És vergonyós que no hi hagi bar", es lamentà Rodríguez.

"Desídia"

Rodríguez atribuí el fet que no hi hagi cafeteria a "la desídia" i a "la manca de planificació" de l'equip de govern, en mans del Partit Popular. El portaveu de la coalició econacionalista recordà que el Mateu Cañellas va ser objecte d'una important remodelació que obligà a tancar-lo parcialment gairebé durant un any i que suposà una inversió de més d'un milió d'euros. "En tot aquest temps, l'equip de govern ni tan sols no ha tret a concurs la concessió del bar", criticà Rodríguez. "L'estiu està perdut", afegí.

Andreu Caballero, número 2 de PSM-IniciativaVerds a Inca, comparà l'absència de bar al Mateu Cañellas amb el que ja va ocórrer al casal de joves, que també es va inaugurar sense que l'Ajuntament n'hagués licitat la gestió mitjançant concurs públic. "L'equip de govern construeix infraestructures, però no en preveu el funcionament", sentencià Caballero.

A mig fer

El batle, Rafel Torres, explicà que el plec de condicions que regirà el concurs ja està redactat i aprovat pels tècnics de la Sala,
però que "encara no hem pogut licitar el servei perquè, arran de les eleccions, el patronat de l'Institut Municipal d'Esports no estava constituït". "Ara el patronat aprovarà el concurs i s'adjudicarà la gestió del bar", apuntà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris