algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

CCOO exigeix la destitució del cap de la Policia Local de Palma

Una sentència ha declarat nul·la la convocatòria d'un borsí per a diferents places en comissió de servei

El sindicat CCOO ha exigit avui la destitució del cap de la Policia Local de Palma, Nicolás Herrero, després que una sentència hagi declarat nul·la la convocatòria d'un borsí per a la cobertura de les places de subinspector, inspector i gran de la Policia Local en comissió de servei. En un comunicat, aquest sindicat informa que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) ha desestimat el recurs d'apel·lació de l'Ajuntament contra la sentència referida.

CCOO insisteix en la necessitat que Cort "posi fi" al comportament "arbitrari" del cap de la Policia Local i lamenta que el compliment de la sentència d'abril d'aquest any del TSJIB obligarà a "remoure" aproximadament uns 30 llocs de treball, amb la repercussió que això tindrà en la vida laboral d'aquestes persones.

"No és la primera vegada que el cap de la Policia Local s'atribueix competències que no correspondre'l, posant en perill la seguretat jurídica d'una convocatòria d'ocupació; per això, CCOO considera del tot necessari un canvi radical que fa temps venim exigint, afirma aquest sindicat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris