algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

64 aspirants opten als Premis a la Solidaritat del Consell de Mallorca

La modalitat destinada a entitats privades sense ànim de lucre és la que ha rebut major nombre de propostes

Un total de 64 candidatures opten als guardons dels Premis del Consell de Mallorca a la Solidaritat 2011 que reconeixen la tasca d'aquelles persones i entitats públiques o no lucratives que treballen en Mallorca o des de l'illa, en l'àmbit del treball social i la solidaritat. La modalitat destinada a entitats privades sense ànim de lucre és la que ha rebut major nombre de propostes per a aquest certamen que organitza l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS), segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat.

La convocatòria estableix tres categories de premis (municipal, insular i internacional), cada una de les quals se subdivideix al seu torn en quatre modalitats: project o servei desenvolupat per una administració pública, per una entitat privada de caràcter no lucratiu, a la trajectòria personal o professional i projecte o treball de difusió informativa o de sensibilització, en format audiovisual, electrònic o imprès.

La modalitat que en aquesta convocatòria ha tingut més propostes presentades és la de projecte o servei desenvolupat per una entitat privada de caràcter no lucratiu, amb un total de 44 candidatures, 15 de les quals són municipals, 23 d'insulars i 6 d'internacionals. Quant a la resta de categories i modalitats, en la de projectes o serveis desenvolupats per una administració pública, s'han rebut 4 en total: 1 de municipal, 1 d'insular i 2 d'internacionals.

En la modalitat de trajectòria personal i professional, l'IMAS compta amb un total de 10 propostes, 2 de les quals corresponen a la categoria municipal, 4 en la insular i 4 en la internacional. I, finalment, en la modalitat projecte o treball de difusió informativa o de sensibilització, en format audiovisual, electrònic o imprès, s'han presentat 6 candidatures, 1 per a la modalitat municipal, 3 per la insular i 2 per la internacional.

El guanyador de cada modalitat rebrà un diploma acreditatiu del premi i una quantitat econòmica de 3.000 euros. Així mateix, el nom de les entitats i persones premiades apareixerà en una publicació digital feta pel Consell de Mallorca que recollirà els treballs premiats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris