algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

El Govern instal·la una pista de patinatge d'hoquei en el Palma Arena

El Govern inicia demà la instal·lació d'una pista de patinatge a la terrassa sud del velòdrom Palma Arena que servirà per als entrenaments d'equips de categories inferiors de l'Espanya Hoquei club i de les escoles municipals. La pista, les obres de la qual s'han iniciat s'instal·larà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma i respon a una petició dels equips que fins al moment havien de realitzar els seus entrenaments en unes instal·lacions poc adequades, segons ha informat el Govern en un comunicat. La nova pista està fabricada amb materials d'última generació especials per a la pràctica del patinatge i permet el seu desmuntatge per poder instal·lar-la en altres ubicacions, com la pista central del Palma Arena, i poder així, acollir la celebració de competicions.

També s'està adequant tota la instal·lació elèctrica de la terrassa sud, amb la col·locació de noves lluminàries i la col·locació de tancaments i xarxes. Els detalls els ha donat a conèixer avui el delegat de la Presidència per a l'Esport, Diego González, durant la presentació del VIII Campionat d'Espanya d'Hoquei sobre Patins en línia aleví que es disputa aquest cap de setmana a Palma i en què participaran vuit equips de set comunitats. En el campionat participaran dos equips balears, l'Espanya Hoquei Club A i l'Espanya Hoquei Club B, al costat dels campions de cada comunitat: CPL Valladolid (Federació de Castella i Lleó de Patinatge, número 1 del rànquing nacional) i el CHL Jujol (Federació Catalana de Patinatge i número 2 del rànquing nacional).

També jugaran el CHIL Halcones Torrevieja (Federació de Patinatge del País Valencià i número 3 del rànquing nacional); CHC Las Rozas (Federació Madrilenya de Patinatge, número 5 del rànquing nacional); Metropolità HC (Federació Basca de Patinatge, número 6 del rànquing nacional) i CHL Molina Sport (Federació Canària de Patinatge, número 7 del rànquing nacional. La competició compta amb la col·laboració de la Delegació de la Presidència per a l'Esport i el Consell de Mallorca i està patrocinada per l'Institut Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Palma. La Federació de Patinatge de les Illes Balears i la Reial Federació Espanyola de Patinatge organitzen l'esdeveniment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris