muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

Cort enderrocarà el bloc de Corea per fer-hi l'aparcament ja

Quatre dels 18 propietaris encara no estan reallotjats en pisos pont perquè Cort els ha d'indemnitzar. La resta ja ha partit del nucli

123696

Aquest edifici serà enderrocat per la construcció d'un aparcament.

R.L. - Consorci Riba

L'Ajuntament intentarà començar la demolició del bloc dels habitatges socials número XIII, situat al carrer Infant Pagà, abans d'eleccions o, si no és possible, just després. La regidora d'Habitatge, Magdalena Palou, va explicar que Cort ja té enllestit el projecte per a l'enderrocament, que haurà de sortir a concurs per a la seva adjudicació en breu. La superfície d'aquest espai té més de 720 metres quadrats.

Aquest edifici inclou un total de 24 habitatges, dels quals 6 són de titularitat pública i 18 de propietaris particulars. En aquests moments, aquestes persones ja han estat allotjades en pisos pont, a excepció de quatre propietaris. Segons fonts del Consorci Riba, als afectats se'ls ofereix la possibilitat de vendre la casa a l'Ajuntament o de permutar-la per una altra, dins o fora del barri, amb unes característiques de preu i de superfície similars a les que presenta la que tenen en l'actualitat.

La desaparició d'aquest bloc suposa la tercera gran demolició de Cort en aquest mandat per intentar acabar amb les situacions de degradació o d'infrahabitatge a Ciutat. Una és l'antic hostal Sayonara, al barri del Terreno. L'altra és l'edifici de l'antiga fàbrica abandonada de la Flex, per no mencionar les xaboles que s'esbuquen a Son Banya.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris