nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

El Bloc rebutja votar els comptes de Cerdó a Emaya

Grosske abandona el ple perquè no accepta “lliçons” del PP i UM sobre com gestionar les empreses municipals, mentre que l'oposició el torna a convidar a sortir del Govern

El Bloc ho va deixar ben clar ahir i no pensa acceptar "lliçons" del PP i UM sobre com gestionar les empreses municipals de Cort. Per això, durant el ple d'ahir, constituït en les juntes generals per aprovar els comptes de 2009 de les cinc empreses municipals, el portaveu del Bloc, Eberhard Grosske, abandonà la sala per evitar aprovar la gestió d'Emaya quan era presidida per l'exregidora d'UM Cristina Cerdó. Grosske justificà que el seu gest de rebuig és una resposta a l'actitud "provocativa" dels dos grups de l'oposició, que "han volgut presentar l'aprovació de la gestió com un aval a tot allò que s'hagués fet dins Emaya".

A tall d'exemple, el regidor d'UM, Llorenç Palmer, hi va intervenir només per dir que hi havia hagut guanys "perquè ha plogut més gràcies a Cerdó". Grosske va recordar que el PP és el protagonista de dos casos de corrupció en dues empreses (De Santos a l'EMOP i Collado i Sans a la Funerària), mentre que UM, en la seva gestió, ha mostrat "indicis de sospites". A més a més, va reivindicar la necessitat que l'ens se sotmeti a una auditoria com a condició "imprescindible" per entrar en una situació "normalitzada".

El portaveu del PP, Julio Martínez, va tornar a instar el Bloc a deixar el Govern municipal. "Tots hem adoptat un posicionament, em sembla irresponsable que no vulgui assumir la seva responsabilitat", va dir Martínez.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris