algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Cort treu a concurs els quioscs de Palma

Queden suprimits els quatre menys rendibles. Les ofertes es poden presentar fins al 6 de juliol

49922

Els quioscs romanen ara com ara tancats, com el de la imatge, situat a la Rambla.

TERRY

L'Ajuntament de Palma ha obert el termini de licitació per a la concessió de la gestió i explotació comercial de sis quioscs de premsa en la via pública i ha suprimit els quatre menys rendibles donada l'actual situació de crisi econòmica. Els sis quioscs a què es pot optar són els situats a la plaça del Progrés, plaça del Mercat, passeig del Born (a l'altura de la plaça de Joan Carles I), Rambla (cantonada amb el carrer del Jardí Botànic), Sindicat (plaça d'Alexandre Jaume) i plaça d'Espanya, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Quant als que han estat suprimits per ser els menys rendibles són els de Rambla (al costat del Teatre Principal), Passeig Mallorca-Avingudes, Sindicat (Plaça Major) i l'Hort del Rei, al costat de la Plaça de la Reina. Als quioscs es podran comercialitzar premsa i revistes com a activitat principal, així com aigua, refrescs i begudes no alcohòliques, recàrrega de targetes de transport i telefonia, llaminadures, tabac i material de papereria.

El termini del contracte serà de quatre anys, prorrogable per uns altres dos períodes addicionals de quatre més. El pressupost anual és un cànon de 87.880,08 euros, amb una garantia provisional de 3.036 euros. Les ofertes es poden presentar fins al 6 de juliol en l'Ajuntament de Palma. Els interessats poden obtenir la informació i documentació en el Perfil del Contractant de la pàgina web de l'Ajuntament (www.palma.es) o bé a l'anunci de licitació que es va publicar en el BOIB del 22 de juny.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Botiguer, fa mes de 10 anys
Una licitació a la qual només pogueren accedir grans grups empresarials però mai un quiosquer de barri. L'Ajuntament s'equivocà i ara repeteix la jugada. Només governen en favor de les gran empreses o dels que en tenen molts.
I es diuen d'esquerres. ja ho val , els mateixos que ens posaren en marxa les grans superfícies i destroçaren el petit comerç.
Les federacions de Veïns no diuen res, per això cobren les subvencions i amen.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris