cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

Un Sant Joan per als més petits

Dies 23 i 24 de juny la Fundació Pilar i Joan Miró ha preparat diverses activitats per motivar l'esperit creatiu dels més joves de la família. La música i el teatre de titelles en seran els protagonistes

La Companyia general del saxòfon, l'espectacle de titelles Pedra a pedra i el grup de rap amb consciència social Mentenguerra seran els protagonistes de les diferents activitats que organitza la Fundació Pilar i Joan Miró amb motiu de les festes de Sant Joan.

Els actes, que es duran a terme entre els dies 23 i 24, es complementaran amb sis tallers creatius per a infants, que es faran dijous dematí. "Volem motivar les inquietuds artístiques dels més petits", afirmà la directora de la Fundació, Magdalena Aguiló, sobre aquests tallers que tractaran disciplines com música, dansa, teatre i cultures del món.

La Companyia general de saxòfons serà l'estrella de la primera jornada i cercarà apropar el món d'aquest instrument de vent a trenta-cinc menuts. Ho farà mitjançant "un taller d'improvisació sonora que cercarà aprofitar la creativitat dels infants", digué Rodrigo Vila, director de la companyia. La lliçó de dimecres dematí la continuarà una cercavila sonada en la qual participaran els més petits l'horabaixa per recórrer el centre de Palma.

L'espectacle Pedra a pedra i l'actuació de Mentenguerra seran els amfitrions del dia de San Joan. El primer es tracta d'una representació de titelles amb objectes inanimats que realitza El teatre de l'home dibuixat, una companyia de Castelló de la Plana. L'obra és un conte inspirat en el llibre homònim d'Isidro Ferrer i es podrà veure a l'auditori de la Fundació a partir de les 19 hores.

Per altra banda, el grup madrileny Mentenguerra actuarà per primer cop a Mallorca a partir de les 22 hores en un concert que suposarà la cloenda de les activitats. Destinat a un públic més adult, es tracta d'un grup de rap amb lletres reivindicatives format el 2007, que ja ha publicat tres discs i que ha realitzat diversos concerts arreu d'Europa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris