cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
19°

El PSOE calcula que les despeses municipals de Calvià es poden retallar dos milions anuals

La formació denuncia que el batle popular Carlos Delgado continua amb la política de malbaratament i no mira pel bé del municipi

El portaveu de l'agrupació socialista de Calvià i precandidat del PSOE a la batlia, Alfonso Rodríguez Badal, va presentar ahir un pla de retallada de despeses municipals que la seva formació elevarà, via moció, al ple municipal. Rodríguez Badal va assegurar que, amb les mesures d'austeritat presentades, l'Ajuntament aconseguirà reduir la despesa dos milions d'euros cada any.

El pla d'estalvi de despesa preveu la supressió dels contractes de la Unitat de Serveis de Mediterrània i Alcari, relatius a la contractació de dinamitzadors culturals i altre personal no imprescindible per a la gestió dels afers públics.

També aposta per l'eliminació de les partides de Treballs Tècnics i Publicacions de l'àrea de Patrimoni, la supressió de l'Oficina Calvià pel Clima, de les despeses del capítol 2 de l'àrea d'Habitatge, la desaparició íntegra del programa de Qualitat dins d'Organització i Informàtica, com també la de la partida d'Assistència Tècnica i del 50 per cent de Publicitat i propaganda de l'àrea de Seguretat.

Així mateix, les mesures pretenen la reducció de la resta del capítol 2 de l'àrea de Participació ciutadana un 50 per cent; la disminució d'un altre 50 per cent de les despeses de comunicació i relacions institucionals de l'equip de govern; reducció de la partida de gratificacions al personal; reducció del 50 per cent de les assessories lligades a l'àrea d'urbanisme i baixar a la meitat el capítol 2 del programa de la finca Galatzó. D'altra banda, proposen un sol cotxe oficial d'ús exclusiu pel batle i eliminar xofers d'altres vehicles oficials a disposició de regidors i altres càrrecs oficials.

Rodríguez Badal denuncià també que el batle Carlos Delgado (PP) continua amb la seva política de "malbaratament" i, en moltes ocasions, "despeses supèrflues", mentre que tornà a criticar l'"elevat nivell salarial" del primer edil i l'"elevadíssim" nombre d'assessors que té.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xavier, fa mes de 10 anys
En Delgado no pot llevar l'Oficina pel Clima perquè deixaria sense sou en Jorge Campos, que cobra de l'Ajuntament de Calvià a canvi de promoure el nacionalisme espanyol a Mallorca... amb uns resultats ben magres!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris