cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Enllestida la Revetlla de Sant Joan al Parc de la Mar

El correfoc previst Palma durarà més d'hora i mitja

50034

Actuació dels dimonis al Parc de la Mar, l'any passat.

S. AMENGUAL

El correfoc de la Revetlla de Sant Joan de Palma, que se celebrarà en el Parc de la Mar, durarà aquest any més d'hora i mitja, començarà a les 21.00 hores amb "ball de bot" del grup "Sonadors dels Vuit Vents" i conclourà amb l'actuació a partir de la mitjanit del grup de rock "Eixut". Més de deu mil persones van participar a Palma el passat any en la celebració de la nit més curta de l'any, la del 23 al 24 de juny, a causa de la proximitat del solstici d'estiu.

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma ha organitzat les activitats de la "Nit de li Bruixes" o "Nit del Foc" i que han estat presentades aquest matí. En la mateixa col·laboren l'Ajuntament de Palma i l'Obra Cultural Balear (OCB). A més dels actes ressenyats, a les 22.00 hores Miquel Àngel Llonovoy pronunciarà el pregó i les 22.30 hores començarà el "correfoc" a càrrec del grup "Myotragus".

El tinent de batlessa i regidor de l'àrea de Benestar Social, Treball, Participació i Cultura, Eberhard Grosske, ha destacat avui la importància que siguin les entitats ciutadanes les protagonistes en l'organització de les seves festes populars.

L'àrea de Benestar Social, Treball, Participació i Cultura de l'Ajuntament de Palma ha destinat 59.000 euros a la celebració, el proper 23 de juny, de la 'Revetla de Sant Joan' en una edició que serà organitzada al parc del Mar per la Federació Palmesana d'Associacions d'Entitats Ciutadanes (Fepae) i l'Obra Cultural Balear (OCB).

Segons ha explicat Eberhard Grosske, el Pla Director de Festes Populars de la població actualment en vigor estableix que l'organització d'aquesta festa «ha de tornar a la societat civil», pel que seran les diferents associacions de veïns les que s'encarregaran de la planificació de l'esdeveniment. Per la seva banda, el president de Fepae, Jordi Sastre, ha explicat que les entitats ciutadanes han adaptat l'espectacle «als temps actuals», per la qual cosa es comptarà aquest any amb un grup musical menys respecte a l'any passat, quan el pressupost per a aquesta celebració ha pujat als 70.000 euros.

Segons el president de Fepae, la Federació aportarà entre 20 i 25 voluntaris per al desenvolupament de la festa, mentre que l'OCB s'ha encarregat d'aconseguir als grups musicals. L'Ajuntament de Palma, per part seva, cedirà, a més del pressupost, la infraestructura i els serveis de la Policia Local, mobilitat, bombers i ambulàncies. Davant d'aquesta col·laboració entre les entitats ciutadanes i el consistori, Grosske ha assegurat que per a l'Ajuntament suposa una «satisfacció» que la 'Revetla' sigui organitzada per les associacions de veïns, amb l'objectiu que el Parc del Mar «es converteixi en un àmbit especial» per al desenvolupament d'aquesta festivitat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 10 anys
reveTLLa = reveTLa
Valoració:3menosmas
Per tofol, fa mes de 10 anys
myotragus?????, voldràs dir els amics d'en Grosske!!!!, quina vergonya!!!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris