cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
24°

Apuntalament al Palma Arena

Els problemes del velòdrom de Palma són símbol de la pitjor cara del matisme: improvisació, tudadissa i moltes presses

Les desgràcies del Palma Arena s'acaramullen una rera l'altra. L'escàndol que ha duit com a conseqüència la imputació de l'expresident Matas assoleix ara un altre capítol pel fet que el pàrquing, construït i inaugurat fa ben pocs anys, s'haurà d'apuntalar pel perill d'esfondrament. Es tracta del mateix aparcament que té un ascensor que surt a un camp ras. Cap altre projecte com el d'aquest velòdrom no adquireix tant el valor de símbol de la improvisació i el voluntarisme de l'època Matas.

L'important era construir i construir molt de pressa, sense pensar en les conseqüències ni en la tudadissa de doblers públics. Aquest apuntalament es pot convertir aviat en exemple del que fou la pitjor cara del matisme, com també ho fou el metro de Palma, que s'inundava cada cop que plovia amb una mica d'intensitat. Ara bé, l'obligació dels actuals responsables autonòmics és arreglar les coses que es feren malament i no deixar que es perdin. La vergonya d'aquells anys s'ha de suplir ara amb eficiència i no sols amb estalonaments.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Do not visit Majorca, fa mes de 10 anys
Ès degut a la ignorància de la ciència i tècnica de la construcció des de els arquitectes fins els picapedrers.
Qualsevol ignorant pot esser arquitecte, qualsevol salvatge pot esser picapedrer.
El gremi de la construcció sempre ha estat tancat a l'accés de qualsevol.
Valoració:3menosmas
Per Tomeu Musol, fa mes de 10 anys
No estic de acord ni molt manco en ses obres que va fer es PP, però, si tenim en comte sa gran cantidad de obra que varen fer, si les conparam en ses que varen fer es Pacte de progres, que practicament de obra inportant nomes feren es tren i malement, que per sa seva cupa i ha ferids greus, encare varen esser pitjos que es PP. Que en feren pocas i malement
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris