algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

L'Ajuntament de Palma estableix els serveis mínims per a la vaga d'avui

Font: youtube.com

L'Ajuntament de Palma ha establert els serveis mínims de les diferents àrees municipals, amb motiu de la vaga general al sector públic que té lloc avui, dia 8 de juny, amb l'objectiu de garantir l'atenció als ciutadans a fi que no es vegin afectats per la paralització parcial de l'administració pública.

El consistori assegura que està garantida l'obertura de totes les escoletes ja que els serveis mínims exigeixen que en cada centre treballi el director durant tota la jornada, així com un docent entre les 07.30 i 09.00 hores, i el 25 per cent de la plantilla durant la resta de la jornada.

A més, treballarà una persona encarregada del servei de cuina i un auxiliar d'hoteleria. No obstant això, serà el director el responsable de garantir l'obertura del centre i l'atenció i permanència dels alumnes.

D'altra banda, en l'Empresa Municipal de Transports (EMT) els serveis mínims garanteixen que els ciutadans puguin utilitzar el servei d'autobusos sense problemes, la qual cosa suposa cobrir el 58 per cent dels serveis. Durant tota la jornada, cobriran totes les línies, com a mínim, uns 95 autobusos del total de 163.

Els serveis mínims estableixen un auxiliar o administratiu en el departament Financer, així com en el Tributari i Interior. Per la seva banda, a Majordomia hi haurà una persona; i en el d'Atenció al Ciutadà dos auxiliars administratius a les oficines de Cort i Avingudes, i un en les de Sant Ferran, s'Escorxador, Pere Garau, s'Arenal, Son Ferriol, Es Coll den Rebassa, Sant Agustí i Son Pax.

En el Servei contra incendis i Salvament (SCIS) hi haurà un oficial cap i un sotsoficial a Comandància; un sergent cap de torn, un caporal, 12 bombers, tres d'ells conductors, al Parc Central; un caporal, dos bombers conductors i quatre bombers al parc de la Platja de Palma; i finalment un caporal, dos conductors i quatre bombers en el de Sa Teulera.

En l'àrea de Benestar Social, Participació i Cultura hi haurà dos treballadors socials en els serveis centrals per atendre els programes d'inclusió i de dependència; mentre que en Urbanisme i Habitatge un arquitecte tècnic romandrà en el Departament de Disciplina i Seguretat dels Edificis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris