algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

El PP acusa Cort de marginar Son Gotleu per no realitzar cap inversió des de 2007

L'equip de Julio Martínez ha visitat la zona, des d'on ha demanat l'atenció municipal

El PP de Palma ha visitat aquest matí la barriada de Son Gotleu, zona que, segons aquesta formació, és "una de les pitjors ateses per l'actual equip de govern", ja que no s'hi ha realitzat cap millora des de 2007, el que suposa "una marginació manifesta pel que es refereix a la inversió municipal". Segons ha manifestat el PP en un comunicat, a Son Gotleu no "s'actua ni s'atenen les queixes dels ciutadans" ja que "no s'ha invertit en cap obra concreta, ni en l'anomenat Pla E ni en cap altre pla".

En aquest sentit, la formació política ha assegurat que aquesta zona de Palma "no rep cap tipus d'atenció municipal", per la qual cosa exigeix "que això canviï". En concret, el PP s'ha referit a les 29 peticions formulades des de Son Gotleu per a la instal·lació i reparació de comptadors individuals d'aigua, en relació amb les quals va denunciar que "l'equip de govern, inexplicablement, va votar en l'últim ple en contra d'una proposta per resoldre aquesta problemàtica", quan, segons el partit, la batlessa de Palma, Aina Calvo, es va comprometre a solucionar-la.

Davant d'aquesta situació, el PP ha exigit que aquesta zona "tingui atenció municipal", perquè si no la formació "no podrà consensuar els temes que li interessen a l'equip de govern en minoria".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris