algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

El Cercle Balear es transforma en una fundació

L'òrgan directiu de la nova FNCB estarà presidit per Jorge Campos, que ha estat elegit per impulsar aquesta nova etapa

Amb l'objectiu d'aconseguir finançament per assolir els seus objectius, sense dependre de les aportacions econòmiques públiques, la Societat Cultural Cercle Balear (CB) té previst reconvertir-se en Fundació Nacional Cercle Balear" (FNCB), d'àmbit nacional. La junta directiva del CB ha informat d'aquest pas el propòsit del qual és comptar amb el finançament necessari per "consolidar el seu projecte d'autèntica vertebració d'una societat civil independent de partits polítics, amb base en els principis constitucionals." La nova fundació persegueix "millorar" la convivència al país, la igualtat i la solidaritat entre els seus ciutadans i la "unitat d'Espanya" partint de principis com la separació "efectiva" de poders i la transparència en la gestió pública.

També es fixa com finals que els ciutadans puguin elegir en les eleccions en llistes obertes, la lluita contra la corrupció, la llibertat d'ensenyament i la despolitització de la cultura. Per fer front al seu necessari finançament s'ha obert una subscripció popular amb aportacions mínimes de 20 euros fins a assolir un mínim de 30.000 euros per a la seva constitució. "Estam convençuts que la Fundació Nacional Cercle Balear, d'àmbit nacional, serà una realitat en pocs mesos i podrà ser presentada", aferma la junta directiva del CB. L'òrgan directiu de la nova FNCB estarà presidit per Jorge Campos, que ha estat elegit per impulsar aquesta nova etapa.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per llest, fa mes de 10 anys
¿Des de quan es dediquen a ""millorar" la convivència al país..."?
Valoració:5menosmas
Per llest, fa mes de 10 anys
, ¿des de quan? ¿atacant la nostra llengua i cultura?
Valoració:4menosmas
Per DiAlVi, fa mes de 10 anys
el nom és Circo(l) Baléà. I, realment, del Circo(l) només hi ha en Campos (sona com si fos president del P.V...). No hi ha gaire més socis. Així que, tant fan ells el "ridícol" fent veure que són una súper associació/fundació com el dBalears donant-los més importància de la que tenen, que és nul·la.
Valoració:6menosmas
Per xap, fa mes de 10 anys
el mateix Jorje Campos que cobra un sou impresionant per estar apuntat com a assassor del senyor Delgado, perque el veuen molt per la tele el senten per la radio, pero no el veuen mai fent la feina que se li suposa a l'ajuntament de Calvia
Valoració:13menosmas
Per Ligeia, fa mes de 10 anys
A qui pretenen enganyar? Res de solidaritat, el Círculo (en castellà) volen acabar amb la nostra llengua. L'autor de l'article més valdria parlàs de tot el que han fet contra el català. I aquests espanyolistes que van contra la nostra cultura reben subvencions públiques?
Valoració:16menosmas
Per Miquel Desmestre, fa mes de 10 anys
Per què no posau també Jordi Camps?!?!?!?

Això pareix el Baleares...
Valoració:22menosmas
Per tall, fa mes de 10 anys
No hi poseu "Cercle": ofeneu la nostra llengua traduint-hi el nom d'aquesta tropa...
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris