cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Per fi obre el casal Alcover

Les entitats del barri de Foners el reclamaven des de 1999. L'Associació de Veïns de les Veles serà qui en gestionarà les activitats

Més de dos-cents veïns assistiren ahir a la festa d'inauguració del casal Joan Alcover, al carrer del mateix nom. Tal com explicà la presidenta de l'Associació de Veïns de les Veles, Isabel Rodríguez, amb un eloqüent "per fi tenim el casal", les entitats del barri de Foners el reclamaven des de 1999.

De fet, com recordà el regidor Eberhard Grosske, serà l'associació de veïns, amb dues entitats més, Entreforc i Anem, qui gestionarà directament les activitats que s'hi faran. Ja tenen una llista preparada que inclou des de ball de bot i de saló fins a pilates, passant per tallers de tota mena. Per fer-les, disposan d'un pati, una sala multiusos de mida gran i de tres de més petites separades amb portes corredisses. També volen que l'espai els serveixi per reforçar la participació i els lligams entre les entitats i els veïns.

A més, al tercer pis hi ha una àmplia biblioteca amb sis ordinadors i trenta punts de lectura. Tant la regidora de Cultura, Nanda Ramon, com la directora general de Biblioteques, Antònia Amengual, destacaren ahir que s'obrira de les 8.30 a les 20.30 i que també es podria fer servir els dissabtes. L'edil popular Sandra Fernández volgué recordar que el casal era un projecte que havia arrencat la legislatura anterior.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris