nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
19°

Cort restringirà les activitats “il·legals” en els comerços

Un cos de nou inspectors municipals es dedicarà a vigilar-hi el compliment dels horaris i els productes perillosos

L'equip de govern de Cort arribà ahir a un acord amb el grup de l'oposició, el PP, per aprovar per unanimitat en el ple de dilluns la creació d'un cos d'inspectors de consum de nou persones que se sumaran als onze que té el Govern a les Balears.

La regidora de Turisme, Comerç i Consum, Joana Maria Borràs, comunicà que, després de rebre la formació necessària, el nou grup de supervisors de Consum es dedicarà a vigilar aspectes de les botigues com els moments del dia en què obren i tanquen, productes en mal estat i juguetes que puguin ser perilloses per als infants i que freguin la "il·legalitat", com en el cas d'alguns negocis xinesos que no respecten els horaris comercials.

Aquest control no va dirigit exclusivament als locals regentats per persones asiàtiques. Cort vol "que tots els comerços compleixin els reglaments vigents", independentment del país d'origen o del producte o servei que hi ofereixin, i "que canviïn la mentalitat que a Palma tot val". El tipus de sancions que podrien imposar els inspectors serien, per exemple, la immobilització d'articles, la retirada del mercat i el tancament o la paràlisi de l'activitat. El primer any, se centraran en els productes tèxtils i en el calçat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris