cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

El Govern vol tancar la compra del Lluís Sitjar aquest mandat

Vives diu que no es mourà de les taxacions de Cort i que com a màxim disposa de 18,5 milions per a tota l'operació. La negociació amb els propietaris i el concurs per a la creació del projecte es faran en paral·lel

117344

Imatge virtual de com podria quedar aquest entorn del Lluis Sitjar.

El Govern aspira a comprar aquest mandat els terrenys del Lluís Sitjar per tenir en un punt sense retorn el projecte del recinte firal. "Vist el que queda de legislatura, l'objectiu és tenir els terrenys adquirits i un projecte viable abans de les pròximes eleccions", va reconèixer ahir la consellera de Comerç, Francesca Vives. Amb la batlessa, Aina Calvo, la consellera donà a conèixer ahir una idea de com quedaria l'entorn del Lluís Sitjar en el supòsit que el Govern arribàs a tancar un acord amb els copropietaris de l'estadi per adquirir aquest terreny.

Vives i Calvo varen insistir que la negociació amb els propietaris del vell camp es basarà en les taxacions aportades per Cort, que xifrava entre 15,9 i 17,5 milions d'euros el preu dels terrenys, incloent-hi la demolició de l'estadi. L'operació de compra, segons Calvo, es farà en paral·lel a la convocatòria dels concursos per a la creació del nou espai, la construcció del recinte firal i la nova seu de la Conselleria. "D'aquestes taxacions no ens podem moure", va repetir Vives.

A pesar que els propietaris ja han avançat que l'oferta és "insuficient", tant Calvo com Vives confien, a l'hora de les negociacions, que l'interès general prevalgui per sobre dels particulars. Vives recordà que el seu departament té un màxim de 18,5 milions per a aquesta operació, la mateixa quantitat que hi havia prevista en el concurs que va quedar desert després que Cort informàs negativament sobre el solar de Son Bordoy. En referència a això, la consellera va aclarir que Cort i Govern van de la mà en el projecte i que l'estadi Lluís Sitjar és una bona opció.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris