algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

L'home en vaga de fam a l'aeroport de Palma ingressa a Son Llàtzer

L'Associació de Pares de Família Separats té previst manifestar-se en suport de J. A. Braojos dissabte dia 30 a la Plaça del Mercat

115016

José Antonio Braojos, en un moment de la seva protesta. Fotografia d'A. Sepúlveda

ALEJANDRO SEPULVEDA

L'home que es troba en vaga de fam a l'aeroport de Palma des del passat desembre, José Antonio Braojos, ha estat ingressat a l'hospital Son Llàtzer després de sentir-se indispost i patir un esvaniment.

Segons informa, en un comunicat emès avui, l'Associació de Pares de Família Separats de Balears, que té previst manifestar-se en suport de Braojos dissabte vinent dia 30 a la Plaça del Mercat, davant l'Audiència Provincial, l'home va començar a trobar-se malament ahir a la nit. Braojos, de 42 anys, porta sense ingerir aliments des de fa 39 dies i dilluns va deixar d'ingerir sucre amb l'aigua que beu per augmentar l'atenció sobre el seu cas, en el qual ha estat condemnat a pagar una pensió a la seva mare biològica que sempre el va maltractar. L'home es veu obligat a abonar per aquest motiu una suma de diners en concepte de pensió d'aliments i, en aquest sentit, critica que la justícia no tingui en compte el maltractament patit per ell i la seva germana per eliminar o atenuar aquesta condemna.
El seu objectiu és cridar l'atenció a les administracions oficials com la Conselleria de Afers Socials del Govern balear, el Consell de Mallorca i de l'Ajuntament de Palma, els responsables dels quals "en cap moment s'han apropat per oferir-li una solució o si més no interessar-se per la seva causa", assenyala l'Associació. Braojos, segons l'Associació, té ferm desig d'arribar a una solució per deposar la seva actitud, però mentrestant ha deixat clara la seva voluntat de no permetre ser alimentat sense el seu consentiment.
L'Associació de Pares de Família Separats de les Balears ha subratllat que el conflicte tindria fàcil solució si la mare acceptàs una pensió no contributiva que equivaldria a la de manutenció que se li exigeix als seus dos fills.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Etudiantet fas oiet, fa mes de 11 anys
Ai Estudiantet...

Sempre estàs igual, donant pel cul al personal amb lliçonetes de barra de bar. Per que no estudies i deixes de suplir el teu complexe d'inferioritat escrivint beneitures....

Valoració:2menosmas
Per Mateu, fa mes de 11 anys
Aquest Braojos, que l'acab de veure a IB3, és un foraster dels que no han dit mai 'Bon dia'. Que se'n vagi al seu poble a fer vagues de fam.
Valoració:7menosmas
Per R.I.B., fa mes de 11 anys
Què tenen a veure el pares separats amb aquest cas? Per què els ciutadans hem de pagar una pensió contributiva a aquesta dona si té família que la pugui mantenir? Per què n'Espantasogres diu dois tan grossos? Què hi té a veure el feminisme en aquest assumpte? Què ens importen els problemes familiars d'aquest home? Diu la veritat en Braojos? Per què hem de pagar l'assistència sanitària a un tipus que degrada la seva salut a posta? Per què en Braojos no ha intentat solucionar els seus problemes familiars en lloc de perdre el temps escrivint articles pseudofeixistes a El Mundo insultant els mallorquins?
Valoració:10menosmas
Per Estudiantet, fa mes de 11 anys
Quan se fa un dijú només se ha de prendre aigua, aigua i només aigua.

De aquesta manera se pot aguantar uns 40 dies, sense menjar res.

La tradició de fer dijuns de 40 dies ès molt antiga, però passa que els metges són ignorants sobre la tècnica del dijú.

Realment aquesta persona no ha està en dijú, ja que prenia sucre.

Valoració:-5menosmas
Per Espantasogres, fa mes de 11 anys
M'imagin que el Lobby de Dones defensaria la mare d'aquest pobre home. El feminisme mal entès ens condueix a una batalla de sexes com la que es presenta.
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris